Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илюстрации на воини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Галахад, прегледай това линкче. мисля, че ще намериш доста неща, които да ти помогнат за Косово, а можеш да поразшириш и материала за Черномен.

Last edited by Thorn; 27-12-2005, 03:45.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Araslan написа
      Ето и нещо от мен(някои може да се повтарят в други теми ако забележите такова свиркайте да трия)
      Първата е на полски хусар 17 в.

Comment

Още войни-нормани
        Attached Files

Comment

Гладиатор, идеята не беше ли да вадим илюстрации за български войни. Иначе и аз имам доста оспрейки - дай да пуснем всичките им картинки и готово.

thorn

Comment

Извинявай, идеята бе снимки от музеи. Но никой нищо не прави по въпроса, а аз се поувлякох. Но ако имаш качвай, ще съмлагодарен.

Comment

Повече от 4 години не съм рисувал, ако смятате, че резултатът си заслужава - да продължа?

thorn

Comment

не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер

Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:

Comment

анна написа
                  не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер

Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:
                  Не обсъждам историческите достойнства на карината, но тя не дава никаква представа за реалното въоръжение от тази епоха

Comment

Най-досадното в тези картини е като започнат да изобразяват прабългарите с монголски шапки и дръпнати очи! :grrr:
                    (\_/)
                    (°_°)
                    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Имаше някъде тема за картини и след вълната от Оспрейки там сложих няколко български. Точно тази я няма, но има за сключването на българо-славянския съюз от Аспарух.

Comment

Working...
                      X