Галахад, прегледай това линкче. мисля, че ще намериш доста неща, които да ти помогнат за Косово, а можеш да поразшириш и материала за Черномен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илюстрации на воини
Collapse
X
-
не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:
Comment
-
анна написане знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:
Comment
-
Гост
не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Comment
Comment