Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Македония???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Sturmfuhrer"

Правилно мисли момчето! А иначе тука кви газаути съм виждал леле
    Какво е това " газаути" :roll:
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Единствената причина, поради, която използвах думаата "газаути" е че не знам кво значи хахаха
      Канцлер на хазната

Comment

За тези, които мислят, че няма смисъл да отстояваме нашата позиция или, че трябва да оставим на македонците да правят каквото си искат.

Comment

Comment

Имам един въпрос-за какво ни е тази Македония?Ми погледнете какви мърши са македонците,1/3 от населението там е шиптари.И да е имало българи там някога или са били избити или са прогонени след 45 година.
            Който казва че това е наи-романтичната глава от нашата итория да си гледа работата.2 национални катастрофи заради тоя пущинак и какво?Нищо...А и на мкетата искам да им кажа нещо

МОМЦИ,УЧЕТЕ ГО АЛБАНСКИОТ ЕЗИК ОТИ КЕ ВИ ПОТРЕБЕ МА КАТО СТАНЕ ОНА БЕЛАТА НЕМА ДА ПЛАКЕТЕ .ОТИ ТЕ КОМИТИ СИТЕ :twisted: :evil:
            Състраданието е слабост...

Comment

@Цеков: много грубо, приятелю, мноого грубо!!! :lol: :lol:
              Не, че не си прав донякъде, но нито си заслужава да хабиш толкова нерви, нито да използваш такива думи
              @Матросов: Добре, съгласен съм, че трябва да се отстоява историческата истина, но мога да ти кажа само едно нещо - твоят гняв в случая не е нищо в сравнение с безумния гняв, който обзема всички тези псевдо-македонци, на които ти се ядосваш, когато очичките им видят "Битолския надпис". А, даже е достатъчно само да им го споменеш и ще замлъкнат веднага.
              Спорът е безпредметен. Каквито са и македонските лъжи, след като има доказателства, които никой не може да оспори...
              Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Това че Македония си е българска територия е ясно, ясно е че сега в 21 век да тръгнем да си я връщаме със сила е невъзможно,защото ще стане голям международен скандал, но аз искам просто ако може пред някакъв международен съд да се докаже, че Македония си е българска територия и просто да се знае истината, а пък така наречените македонци да продължават да си мислят, че са си такива.Иначе по думите на уважавания от мен историк Божидар Димитров "в Македония има много хора, които се мислят за българи" е не знам точно какъв процент, но мисля че около поне 30%.

А доколкото се отнася до Северна Добруджа аз самия съм от Добрич и знам че като бях на 11 г. моя род правеше събиране на рода и там се поинтерисувах от родословното си дърво и си спомням доколкото мога, че поне около 80-90 г. назад моя род си е чисто български.И аз винаги ще се гордея че съм БЪЛГАРИН.Познавам също много хора от този край и ви казвам че там живеят истински българи.Единия ми дядо е бил в румънски плен и ми е разказвал как са се криели само и само да запазят българските си традиции.

Иначе за това дали се бих записал доброволец ако има военни деиствия от наша страна срещу Македония едва ли защото така малко или много ще трябва да убивам българи.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Taka...Absolutno qsno e 4e Makedoniq si e NA6A TERITORIQ ! No ne mojem da si q vzemem sega....trqbva da 4akame sledva6tiq mejdunaroden komflikt ili tq da si vyrnat . Za6toto ne mojem hem da gi preznavame kato narod i dyrjava, hem da si gi iskame obratno, ta nie sme napyt da im preznaim 4e sy6testvuva Makedonski ezik !!
                  Taka4e vmesto da se py4im sega 4e Makedoniq e na6a,da si zamyl4im i da 4akame udoben slu4ai !!!
                  Der Feind sieht Dein Licht!
                  Verdunkeln!

Comment

Пак Македония...

Смених 20 30 цвята докъто изчета това нещо до края http://www.unitedmacedonians.org/mac...hronology.html ...
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Тъпанари. Като са много важни, да тънат в албански л..... :not: Колкото и да се напъват, българската история е... българска :sm100:
                      На нож!

Comment

Както каза Парабелум, който иска да прочете енциклопедия Британика и да види обективни чужди становища за нашата история.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе я ги оставяйте.Въпросът е те като дойдат в България да не им се обръща внимание.
                          Аз призовавам тези които знаят английски да им пратят по едно писмо в което да обяснят че са американци или англичани и такова нещо по История не са учили.Да им споменат също, че в енциклопедия Британика пише за Българска империя.
                          Ще стане много яко.Всеки да си направи в Yahoo или Hotmail по една пощенска кутия.Да се пише Джон или Смит при регистирането си и да залее подлите комшии с писма.
                          Да живее Албания!
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Малко остана , колеги.

Всички знаем какъв процент от територията на ,,Република Македония" контролира ,,правителството" (кадрови офицери от УДБА и КОС) в Скопие.

Догодина предстои окончателното дефиниране на статута на Косово , от решаването на този въпрос зависи продължителността на живота на картонената конструкция от двете страни на Вардар. И изобщо бъдещето на Балканите.
                            Last edited by Човек; 01-01-2005, 19:01.
                            Hannibal ante portas.

Comment

И какво от това да не мислите че някой ще си ни върне нашето...А мен за Македония не ме е яд толкова колкото за Добружа...Местата по които се заражда нашата държава да се дадат на друга страна и то точно ДАДАТ...
                              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

969
                                The sons of komes Nicholas (David, Moses, Aaron, and Samuil) rebel against Bulgarian authority and establish the medieval Macedonian state, which in 997 becomes the Macedonian Empire.

:lol: :lol: :lol: :stupid: !
                                Некои като пишат барем да мислат малко,преди да го напечатат,да си прегледат текста на чернова и след две прочитания,като осъзнаят ,че са написали голеееема глупост,да вземат да си го хвърлят в кошчето за боклук,да го изгорят или най-добре да го смачкат ,да го лапнат и да го глътнат! Чудя се само как не са написали ,че Симеон Велики се е разбонтувал срещу собствената си власт и сам се е свалил от трона та да даде възможност на Комитопулите да дъздадат необятната ,стигаща през всички времена до Луната Най-велика Македонска Империя!О свещенна простота!
                                "Прави каквото трябва,да става каквото ще!"

Comment

Working...
                                X