Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Македония???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

каква ти война бре.Та ние нямаме вече нито армия,нито флот, нито авиация.Да ги е..... политиците
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

кхъм

не че нещо ама трябва да отбелязвам присъствие
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

В такъв случай по-скоро трябва да се радваме, че нямаме армия. Иначе с тия политици кой знае в каква война щяхме да затънем (ако разгледаме най-лошия сценарии).

Comment

Всъщност Голъм е прав... И кой знае колко кинт ще отиде тази рамия да се възстанови след като тези случайни хора си отидат и дойдат едни истинаски патриоти на власт! Това което се случва сега си е направо нациоинална катастрофа Да се въвлече България в една война. Във война против която са 90% от държавите по света... Това най-малкото е авантюризъм... Дано не ни докарат нещо по-сериозно от едното притеснение :x
          Аз дори не споменавам 13 те години дива оргия на престъпниците в парламента и правителствата!!! Не споменавам и безпрецендентното разграбване на държавата и народа! :cry: :cry: :cry: Наистина, ако имаше кой да създаде ревкомитет и ако времената бяха малко други, щях да се квлюча. :|
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

Че таковз нещо като Македонска държава нема! Измишльотини на Сталин&Co! :lol: 8)
            Смешно ли ти е? Сериозно питам!!!
            Щом македонците се самоопределят като отделна нация, то процесът вече е необратим. Няма нужда да сме крайни в изказванията си по въпроса. Тук видях хора готиви да се "бият до край". За кого и какво?
            Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

АЗ съм готов да се бия до край, няма значение за какво, важно е бой да стаа
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Мдааа,Господа.Като се замисля скъпите ни управляващи донесоха на България втори Ньой :evil:
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Хора, за каква война говорите изобщо. Това е може би идея само на наивници-активисти от ВМРО
                  но тия дни съм доста отчаян, така че бих се бил и аз[/siz]
                  Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Кажи им го на тях.Аз това го знам

Comment

Ами да, и според мен Македония си е загубена кауза...даже не съм сигурен изобщо, че е кауза, която си струва...дори и да тръгнем с оръжие да взимаме Македония(нещо, което бих направил само под заплаха за смъртна присъда), просто не виждам с каква цел и какви биха били ползите от подобно нещо. на всичкото отгоре, както вече беше отбелязано, на практика следването на националния идеал - присъединяването на Македония, става причина за 2 национални катастрофи :evil:
                      ей аман, стига псували политиците. те, според мен, в цял свят са еднакви...както казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)
                      но, да, македонците наистина са си с промити мозъци и те наистина вече са македонци :evil: въпреки че понякога се чудя, дали и ние не сме жертва на нечия пропаганда...ами че тъй де, защо македонците да са жертва на пропаганда, а ние да не сме...
                      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Ха, ха - ако започнеш да се съмняваш основателно (и с чувство) - нищо не може да ти устои - никоя идея, отражение или твърдо установен факт .

Comment

Originally posted by "Mahadeva"

както казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)

Напротив Най-добрата форма на управление е АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ.

Comment

Дълги години и на славяните е било трудно да започнат да се наричат българи
                            Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Mahadeva написа
                              както казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)

Напротив Най-добрата форма на управление е АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ.
                              друг път, я виж във франция, струва ми се последната абсолютна монария в Европа, как свършват нещата

никога не трябва цялата власт в държавата да се съсредоточава в ръцете на един човек. това е пагубно.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Последната абсолютна монархия беше Руската Империя-макар да имаше конституция,опа сетих се и за Османската империя.Та това са последните абсолютни монархии.

Comment

Working...
                                X