Аз питах - така е, същото като за корпусите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна игра "Дипломация IV"
Collapse
X
-
Имаше отговор на въпрос по-назад някъде из страниците. Аз ще взема да направя от въпросите и отговорите отделна страница.
Тук има пълен списък на досегашните въпроси и отговори: http://www.history-simulations.net/t...p2013/qaa.htmlLast edited by messire Woland; 19-03-2013, 17:30.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аз обаче още не съм получил заповедите от Франция, Италия и Испания.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Вече се чака само 1 ход, ще го получа днес по някое време и вероятно довечера ще довърша ходовете, картата и игровия вестник.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Междувременно излиза брой 03/1914 на игровия вестник. Линк: http://www.history-simulations.net/t...aper031914.pdf
Форматът е pdf, би трябвало да няма проблем с него.
Ако все пак някъде не се чете, този вариант е по-голям, но няма значение дали имате или не кирилизирани шрифтове:
Вероятно довечера или утре през деня ще бъдат публикувани карта, резултати от хода, бюджети и т.н. В такъв случай, ход 2 ще започне в неделя и мисля да продължи до вторник-сряда.
И последен и най-изпипан вариант на вестника, благодарение на Голъм (текстът и в трите варианта е еднакъв, така че само този е достатъчен да се гледа):
Last edited by messire Woland; 23-03-2013, 00:11.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
http://www.history-simulations.net/t...ipl-game_1.png - картата от края на първи ход.
Нанесени са новите положения на армиите и новите корпуси (където ги има, в с червени контури).
Дипломатическите събития са описани във вестника.
Държавните финанси за ход II:
Австро-Унгария: 101 лири (1 лира остатък от ход 1)
Великобритания: 155 лири (35 лири остатък от ход 1)
Германия: 125 лири (0 лири остатък от ход 1)
Италия: 96 лири (16 лири остатък от ход 1)
Испания: 102 лири (22 лири остатък от ход 1)
Османската империя: 81 лири (1 лира остатък от ход 1)
Русия: 142 лири (7 лири остатък от ход 1)
Франция: 101 лири (1 лира остатък от ход 1)
Швеция: 80 лири (0 лири остатък от ход 1)
Към името на всяка държава има връзка, в която е началното състояние и това към края на ход 1.Last edited by messire Woland; 23-03-2013, 16:19.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Неутралните страни към ход 1:
Сумата срещу името на страната е общият доход от провинциите й.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Срокът за края на ход 2 (предаването на заповеди и т.н.) от играчите е вторник, в краен случай, ако някой хич не може - сряда. Достатъчно е да се предаде и като ЛС, в текстов вид.
Да напомня отново, че договорите стават съвместни, когато са изпратени от всички страни. Получил съм някои договори, засягащи повече от една страна, но не от всички засегнати в тях страни.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеАмериканците не подтвърдиха ли договора ни? Или там всичко е О.К.?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Искаш да кажеш че онова писмо че ще ми пратя 25 танкови девизии, ако оформя външен дълг в полза на САЩ в размер на 300 лири е било скам? ;(Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Знам, че е писано в правилата, но за да не стават глупави грешки, ще прощавате, питам за сигурност- смятаме силата на ПК, КК или армията със всички плюс или минус бонуси и само ако точките са поне 2 към 1 се побеждава със сигурност, нали ?
Пример:
1 ПК със щаб и заповед "Отбрана" има 6 точки защита, значи трябва да е нападнат с 12 "атака" точки за да е победен ?Last edited by Сун Дзъ; 25-03-2013, 22:20.
Comment
Comment