Ти и без това ми трябваш, за обратното техническо инфо - сървър и какво върви на него . Най-добре на ицкю
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква форумна игра бихте предпочели?
Collapse
X
-
Imperial написаПриемам сериозни идеи на тема характеристики на бойните части, като една бойна част е примерно отряд стрелци или мечоносци или три дракона.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Нещо от този сорт примерно?
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ако искате хвърлете един поглед на Средновековните оръжия тук:
И за костюмите и броните тук:
Last edited by Odzava; 19-05-2006, 15:43.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Тестче: http://www.history-simulations.net/temp/index.htm
(базирано на това: http://www.history-simulations.net/temp/test-3.xls)Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Това е интересно, само че бронирането е доста по-подробно от това, което мисля (аз мисля за стратегическа игра ) Основно се чудя как точно да характеризирам няколкото различни типа части: пехота, бронирана и не (това са всички хора, елфи, орки и пр.), кавалерия, бронирана и лека, животни (примерно троли, змейове - тактически тролът като бронирана пехота или змеят като кавалерия ли се броят или що ли), механични (парните танкове и пр. всъщност се сетих че тези бяха клас сграда в War Craft III което е доста прилично обобщение), магически (драконът например не е обикновено животно, а има и там елементи, ифрити и тн. ефирни създания).
Пак като се замисля системата на WarCraft III не изглежда зле.
ПП мисля че "щета" е по-удачна дума от "повреда"albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Всъщност аз в момента преработвам "конструктора" си в по-универсален формат. Когато стане готов ще го кача пак там.
А системата ... аз пак бих се спрял на тази, която се използва в Dominions IIМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Май само в играта
Но така или инак, нищо не пречи да си направим собствена - и без друго това е най-забавната част. В тая версия ще сложа и материали.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
От най-малко е, да. Но ... а лично за мен типа игра е почти безаразличен, така или инак - най-интересно е създаването на игровия свят и писането на правилата
На този линк (http://www.history-simulations.net/temp/index.htm) ще качвам последните изменения. Последната версия на екселския файл е 3.1Last edited by messire Woland; 19-05-2006, 17:30.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment