If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обикновено казвам: "Браво" , но отговорът е неизчерпателен. Какви фосили, кой кораб ги е пренасял? Става дума за вид, който е станал известен на науката едва от 1912 и когато става драмата, 1916, все още в Европа учените са били жадни да го видят...
Обикновено казвам: "Браво" , но отговорът е неизчерпателен. Какви фосили, кой кораб ги е пренасял? Става дума за вид, който е станал известен на науката едва от 1912 и когато става драмата, 1916, все още в Европа учените са били жадни да го видят...
Дал съм линк(вторият), клика се върху него с левият бутон на мишката, чете се. Има и динозавъра и кораба. Итетака. Бравота, не ми трябват.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Ти тролиш ли ме? Че и с удивителна. Ми няма смисъл.
А иначе от линка. Ако имаш шроблем ще превеждам.
On December 6, 1916, the Canadian Pacific merchant ship SS Mount Temple
Mount Temple was sunk by demolition charges, not by a German submarine's torpedo as often reported in popular palaeontological literature
Ето го и динозавъра:
the skeletal remains of Late Cretaceous dinosaurs were also aboard Mount Temple.
Ако още малко погледаш ще прочетеш и за опитите са спасяване на останкте и за други ценни фосили на кораба, като примерно птиченосия динозавър. Който е интересен защото се предполагаше че е бил основната плячка на Тиранозавъра, ама напоследък тия теори се оборват. Все пак динозаврите не са за раздела, отплеснах се защото това ми е от любимите теми.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment