Док Холидей написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-способният германски командващ през войната?
Collapse
X
-
Или например Евалд Клайст. Много добър танков командир, може би значително по-добър от повечето (от Гудериан - със сигурност), но някак недооценен, може би защото не е попадал толкова във взора на германския "Олимп".Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Клайст и Гудериан имат противоположно мислене. Или харесваш единия или другия така , че предложението на Камерер ми се струва доста добро )))
Те хората, които трябваше да гласуват за Хот и Бок вече зи изстреляха патроните. сега предвиждам вълна от повторни регистрации във форума и ново гласуване.
Comment
-
Хрушчов, Жуков, все тая, един дол дренки са. А и какво общо има Хрушчов не ми е ясно. То май и за Г.К. не беше.
Иначе с новото име дадох един скромен глас за г-н полковият доктор.
А с Гудериан проблема идва от митологизацията, той си има достойнства, но намесата на Лидъл-Харт го прави доста антипатичен.
А Бок май не го тача много, твърде зле е със здравето човека.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Док знам че не му е мястото тук ,но почти съм приключил с онова на немски. Общои взето не се различава много от това, което ти написах А иначе освен Модел мога да пусна глас за Мантойфел, или Шьорнер,но не го виждам нещо.They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Comment
-
Никакви грижи. За Операцията писах струва ми се 2 или 3 месеца на времето и трябва да си призная, че се бях изнервил и добре че я завърших. Слагайте си линка или направо копирайте статията. Ако искате може и схема да спетна. Сега нали съм на вълна карти на морски сражения. Ще преправя в смислен вид нещо подходящо.
Ето и линка Везерюбунг на "Вимпел"Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment