Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холокостът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Най - пострадали от германците са разбира се руснаците - цивилните жертви са над 10,000,000. Полша пък е загубила поне 1/5 от населенито си - по различните източници около 5,000,000 (грубо).
    За това не се говори, и по - лошо ,не се взима от значение ,ако се споменава случайно.Нима поляците или руснаците в окупираните от германците територии са можели да се защитят? По какво се различава това от пропагандата за "безпомощните евреи"? И като се има предвид неимоверно завишения брой на "унищожените " евреи... Някои народи са страдали доста повече от Райха,отколкото евреите,но само те пропагандират шумно 60 години след края на войната...
    Сънят на разума ражда чудовища

Comment

Това е вярно и особено за поляците...

Comment

Stagon,а за руснаците не е особено така ли? Нали и те са untermensch-и?
        Сънят на разума ражда чудовища

Comment

Lasombra написа
          Най - пострадали от германците са разбира се руснаците - цивилните жертви са над 10,000,000. Полша пък е загубила поне 1/5 от населенито си - по различните източници около 5,000,000 (грубо).
          За това не се говори, и по - лошо, не се взима от значение, ако се споменава случайно. Нима поляците или руснаците в окупираните от германците територии са можели да се защитят? По какво се различава това от пропагандата за "безпомощните евреи"? И като се има предвид неимоверно завишения брой на "унищожените " евреи... Някои народи са страдали доста повече от Райха,отколкото евреите,но само те пропагандират шумно 60 години след края на войната...
          Започва да ми писва, затова няма да пиша тук неща, които съм аргументирал на други места из форума, (напр. 7-8 постинга по-назад) но Lasombra, би ли бил така добър да се поразтърсиш малко из линковете които Империал е поставил в началото на тази тема - има там едни материали от един съдебен процес, по дело заведено от Ървинг напр.
          Също така много хубаво би било (но смеем ли да се надяваме) да се опиташ да проумееш защо има принципна разлика между доктрината за унищожение на еврейския народ и останалите. Без ни най-малко да омаловажавам милионите жертви, които и руснаци и поляци дават, случаят на евреите е уникален.
          Сега не мога да давам акъл на управата, но на мен лично никак не ми харесва да гледам прояви на двоен стандарт. Напр. да поставяш кавички пред унищожените, и безпомощни когато става въпрос за евреи, а да говориш за невинни жертви, упоменавайки руснаци и поляци. Тъй като става въпрос за хора, би трябвало да ги третираш по еднакъв начин. Или слагаш кавички навсякъде (при което нещата много бързо приключват) или ги махаш отвсякъде. Разбирам те напълно, ти самият се възмущаваш и то не съвем неоснователно от проявени двойни стандарти, но кажи ми две злини правят ли една добрина?
          Засега нищо лично, но все пак ще пусна един report до управата по повод тези твои кавички.
          Надявам се мотивите вече са ти ясни.
          Last edited by dibo; 19-05-2005, 09:39. Причина: Правопис
          Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Tъй като има забележки от форумната управа към моите писания, аз възприех тактиката да не пускам постове, които дават повод да бъда упрекван в неспазване на правилника. Задоволявам се само да посочвам книги, в които подробно се обясняват темите, по които се спори.
            Предполагам, че авторите са много по-компетентни, отколкото по-голямата част от пишештите тук.
            Та на темата:
            Автор - Никола Николов / загинал при "катастрофа с автомобил "/
            Книги:
            "Световната конспирация","Маските на величията",Протоколите от Сион","Новия ред"

Comment

Нямам време да се занимавам с внимателно модериране, така че темата се заключва.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Буахаха, "Световната конспирация" и компетентност, муахахахахахаха
                Сори, не се сдържах - просто тая книжка ми попадна веднъж и се захванах да я чета, при което ме заболя корема от смях, та я хвърлих. Това си е напълно лично мнение разбира се ))
                ПС. хихихи, компетентност!!! хе
                Last edited by dibo; 19-05-2005, 18:10.
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                X