Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холокостът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Техническите измервания, изследвания и експерименти отдавна са доказали:
    1. Т.н. Газови камери в Освиенцим (Аушвиц) са изцяло неподходящи за изпълнение на приписваните им функции - уплътнението на техните врати и прозорци е изключително хлабаво и в никакъв случай не може да позволи отровният газ да достигне смъртоносна концентрация;
    2. Пробите от стените на камерите в лагера съдържат изключително ниски количества отровни вещества;
    3. Лагерните пещи (крематориуми) не са в състояние да преработят такова огромно количество човешки тела, дори комините им да димят деноношщно. :o
    Si vis pacem - para bellum!

Comment

Така ли. И кога и от кого е доказано?
      Както и да е - значи са успели да удушат по малко хора и да изгорят по-малко. Това без съмнение ги оневинява напълно

Comment

Originally posted by "gollum"

Така ли. И кога и от кого е доказано?
        Както и да е - значи са успели да удушат по малко хора и да изгорят по-малко. Това без съмнение ги оневинява напълно
        ма РАЗБИРА СЕ :roll:
        ма КАК БЕ
        то си е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН :|

Хауптмане, защо симпатизираш на нацистите? уж си сериозен човек, а пък така да се излагаш...
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

не, в случая става дума за може би най-голямото престъпление в човешката история, не може да се задоволяваме с нищо друго освен с абсолютни доказателства и факти.

така че моля спестете си дребните заяждания и или участвайте с факти или повдигайте конкретни въпроси.

забравяте че в нито един момент нито едно историческо събитие не може да се обявява за абсолютно, особено пък такова, случило се сравнително наскоро
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нима фактът, че избитите са по-малко от официално приетата цифра / нещо в което не се съмнявам/ прави нацистите добри и благи чичковци?
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Originally posted by "rambler"

Нима фактът, че избитите са по-малко от официално приетата цифра / нещо в което не се съмнявам/ прави нацистите добри и благи чичковци?
              това питам и аз! и не разбирам какво лошо намира Фриц в думите ми, че ми прави заблежка да не се заяждам... :?
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "rambler"

а кой твърди подобно нещо?

продължавате със заяжданията
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Митът за Холокоуста почива на три кита, които при внимателно вглеждане могат да се окажат всъщност каракуди
                  1. Свидетелските показания може да са манипулирани: потърпевшите да преувеличават, а обвиняваните да дават признания под страх от санкции;
                  2. Относно техническите данни за невъзможността от функциониране на "лагерите на смъртта" във вида, в който се натрапват - вж по-горе. Резултатите от експертизите на комисията "Лойхнер", старателно премълчавани от ционистката пропаганда, категорично доказват - цялата Рурска област не може да осигури количеството кокс, необходимо за изгарянето на труповете, които били извличани от газовите камери.
                  3. Данните от емиграционните статистики се фалшифицират, като значително се снижава броя на евреите, преселили се в Северна Америка и Близкия Изток.

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

[

а кой твърди подобно нещо?

продължавате със заяжданията
                    Аз го твърдя. напълно съм убеден, че цифрата е завишена, по това няма спор и многократна сме предъвквали тази тема. Аз самият няколко пъти съм писал, че евреите доста парадират с Холокоста, като същевременно има народи, които са изстрадали не по-малко.Спорът е за друго - това, че си унищожил да кажем 3 а не 6 милиона прави ли те по-"добър" и по- "човечен". Много от руските цифри за техните загуби по време на репресиите може би също са завишени, но това в никакъв случай не прави комунистите по-малко отвратителни. А че Хауптман е прав за бройката е ясно. Но има ли броят на жертвите значение от морална гледна точка?
                    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

В случая интересен за мен е процесът на фалшификация и спекулирането с недостоверни данни, при което действително преживяни страдания (които никой не оспорва) се преувеличават безмерно и на тяхна база се приема позата и присвоява правото на морален съдник от последна инстанция, чиито съждения не подлежат на никаква критика. Нещо повече, дори минималното усъмняване в тях се преследва по законодателен път?! Чудовищно е, когато за опити да уточниш историческата истина те изпращат в затвора... По този начин световният ционизъм и международното еврейско лоби достигат нивото на Сталин, който изпращаше в ГУЛаг онези, които се опитваха да разкажат истинската история на ВКП (б), в която неговата действителна роля е доста скромничка :lol:

Comment

Originally posted by "Hauptmann"

В случая интересен за мен е процесът на фалшификация и спекулирането с недостоверни данни, при което действително преживяни страдания (които никой не оспорва) се преувеличават безмерно и на тяхна база се приема позата и присвоява правото на морален съдник от последна инстанция, чиито съждения не подлежат на никаква критика. Нещо повече, дори минималното усъмняване в тях се преследва по законодателен път?! Чудовищно е, когато за опити да уточниш историческата истина те изпращат в затвора... По този начин световният ционизъм и международното еврейско лоби достигат нивото на Сталин, който изпращаше в ГУЛаг онези, които се опитваха да разкажат истинската история на ВКП (б), в която неговата действителна роля е доста скромничка :lol:
                        дам, тук си прав! Подкрепям :tup: наистина, евреите се възползваха с ореола си на жертва и получиха право на своя държава. Лошо нема дет се вика. Но поне след като получиха онова което искаха 2000 и кусур години поне да спреха да лъжат... 6 млн. убити евреи - това е невероятно, просто невъзможно. Физически

Comment

Мда и аз подкрепям това. А тези цифри евреите получават, като прибавят неевреи към сметката. Поляци например - а поляците как го понасят това, при това те тогава доста са се мразели с евреите. Поляците също така дават много жертви и поради други причини - войната минава два пъти през тяхна територия, има въстания и т.н. Е и техните жертви се прибавят към еврейския списък и числото нараства ...

Едно време (докато социалистическата пропаганда плюеше по Израел) аз съчувствах на евреите. Обаче сега ... всяко съчувствие се изпари. Да парадираш и да се хвалиш с дадените жертви, по начин наподобяващ долна и евтина реклама си е подигравка с жертвите. По този начин се получава така, че сегашните евреи практически се подиграват със загиналите си сънародници по времето на ВСВ.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ок, Хауптман, ако това искаш да кажеш - съгласен съм общо взето. Наистина се преувеличават нещата след войнат, с идеята да се доочернят победените - спор няма. Но Холокостът не е измислен - едниственото преувеличение е по отношение на бройката. Но по този въпрос аз съм на същото мнение като Рамблер - количеството губи значение при такива мащаби (нищо чудно и при съветдските репресии да има много преувеличения - и там е намесена здраво пропагандата).
                            Но, понеже съм чел книги-спомени, на евреи преживели концлагерите - не мисля, че пишат лъжи. А това което описват е чудовищно и не бих могъл да го оправдая само с това, че жертвите били много по-малко или че се криела истината за други събития. Затова и реагирах по съответният начин.

Comment

не мисля че някой тук иска да оправдава по какъвто и да е начин холокоста, но е нормално да се стремим максимално близо до историческата истина
                              albireo написа

Comment

Едно нещо от мен.....
                                Да Оправдаем Холокоста ????Много интерестно ...хммм...Фашо беше го почнал , с него доста спорихме , но мисля че всичко свърши ( той се предаде )? Ама на -страта песен на нов глас ! Повече няма да се обаждам -тука много сериозно сте нагазили в спора , на професионална и лична основа , - но ще следя темата ! Ще ми е интерестно , кои ще оправдае , НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ , и как ще го оправдае или отрече !
                                "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Working...
                                X