Искам да попитам до каква степен окултизма е влияел управлението на райха. Предполагам всички знаете за Химлер и неговата пристрастеност към окултизма, както и за окултиските традиции в SS. До колкото знам личния маг и лекар на Химлер се казваше Карл Мария Вилигут, но за него ще видя кога ще мога да напиша нещо повече. Иначе до колкото знам окултизма и пангерманизма се заражда първо от Гудио фон Лист и Ланс фон Либенсдорв или Либенсфелд абе нещо такова беше Те изледват древните германски традиции, както и ритуалите на рицарите през средновековието и от там правят изводи че германците са арийци. Както знаете те правят и експедиция до Тибет за търсенето на арийски корени, но за тази експедиция по-късно мога да сложа материали, които ми бяха пратени от Eisenherz. Те имат и доста последователи но сега не помня имена, но когато ми свърши сесията ще гледам да напиша и още интересни нещица и имена.
Та да се върна към въпросите ми до каква степен окултизма е влияел управлението на райха и какво знаете за него и също така знаете ли нещо повече за мага (магьосник) и лекар Карл Мария Вилигут?
Та да се върна към въпросите ми до каква степен окултизма е влияел управлението на райха и какво знаете за него и също така знаете ли нещо повече за мага (магьосник) и лекар Карл Мария Вилигут?
Comment