Mazzini написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеА сега я втасахме, как нямат значение? Нали точно тези детайли се пренасят"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеИмат да пренесат 010. Подготвят чер-бял-чер и го пускат през квантовия изчислител
Comment
-
Вторият информационен канал е необходим за кратко в началото. Ако се уговори кодова таблица /по бледи спомени от шпионските книги/, после може да няма нужда от него - затова, евентуално, може междузвездната експедиция да прати след замандан години отчет - поне от една-две думи - "Успяхме", "Война" и т.н.
P.S. Горната картинка - от she learns her state being teleport ме съмнява силно."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеАко се уговори кодова таблица /по бледи спомени от шпионските книги/, после може да няма нужда от него
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеКак ще разбере партньора ти по коя частица и/или в кой момент му пращаш класическия бит?"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеПредварително.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеЪъъ, добре. Ако предварително се уговорите да пратиш в момент X по частица Y един бит, откъде ще знаеш дали тоя бит е 0 или 1?
P.S. Вероятно ще е нужно да се договори инвертирането на поне един кубит - нещо като флаг "имате писмо". Защото иначе не се лови случая с неизпращане на съобщение по технически причини."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеЗнаеш вероятното състояние
Значи, поглеждаш твоята, двете колабират и ако ти хареса резултата - пишеш му на оня: "гледай тая частица". Той като я погледне, тя вече си е колабирала и вижда там нулата или единичката Горе-долу така.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНе знаеш състоянието, а вълновата функция - примерно може да е с 50% вероятност 0 и с 50% вероятност 1. Като погледнеш частицата, вълновата функция колабира случайно в 0 или 1. А в нашия случай, която и от двете частици да погледнеш, и двете колабират.
Значи, поглеждаш твоята, двете колабират и ако ти хареса резултата - пишеш му на оня: "гледай тая частица". Той като я погледне, тя вече си е колабирала и вижда там нулата или единичката Горе-долу така."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment