Търся малко информация за Фолклендската война и най-вече за това каква военна техника има от двете страни на воюващите. Поздрави!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фолклендска война
Collapse
X
-
Angelmr написа Виж мнениеНе знам за другите, но при фолклендите едва ли условията са такива, че да могат да се вадят изводи специално за въздушния бой. Аржентинските миражи са действали на границата на бойния си радиус и едно включване на форсажа е можело да доведе до невъзможност за връщане в базата. Освен това и двете страни не са разполагали с възможности за далечен бой.
Comment
-
Фотонее, фотонее да беше прочел поне малко история Фотонеее. 122 аржентински самолета(50 от тях изтребители) срещу 28 Хариер FRS1 и 14 GR3(по една случайност FRS1 е леко поограничен в броя на носените ракети за разлика от IAI Dagger примерно) и ти ми говориш за превъзходство на британците.
Дали не е уместно модератора да премести последните постове някъде другаде, че съвсем омазахме темата?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеФотонее, фотонее да беше прочел поне малко история Фотонеее. 122 аржентински самолета(50 от тях изтребители) срещу 28 Хариер FRS1 и 14 GR3(по една случайност FRS1 е леко поограничен в броя на носените ракети за разлика от IAI Dagger примерно) и ти ми говориш за превъзходство на британците.
Дали не е уместно модератора да премести последните постове някъде другаде, че съвсем омазахме темата?
Comment
-
gollum написа Виж мнениеНай-добре пишете конкретно, а не с някакви общи оценки. Особено това се отнася за foton11. Така всеки сам може да си извади извод кой как се бил държал.
Comment
-
foton11 написа Виж мнениеда не говорим че имаше голям сакандл с "дефектни " американски авиобомби.Иначе резултата за британците щеше да бъде още по трагичен.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеНяма нищо "дефектно" в авиобомбите. Просто взривателите им са настроени за пуск от средни и големи височини. Аржентинските пилоти ги мятат "топмачтово" и взривателят не успява да се активира.
Comment
-
foton11 написаМного рядко използвам google, така че не очаквай линкове ,и тем подобни глупости,аз да не съм даскал,нито имам такива претенции.
ПП Не ме интересуват линкове или нещо подобно, а аргументи. Твърдиш, че всички британски пилоти, участвали във Фолклендската война са страхливци - доказва се просто, описваш много/всички бойни полети и ни показваш, че се държат страхливо.
Comment
Comment