Аз гласувах за. Зависи от технологиите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли право Иран да развива ядрени технологии?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Е, тогава е ясна работата. След като "големите тояги на чичо Сам" са критерия тогава е ясно защо Иран не може. Ама ако да речем им се случи да им свърши горивото и друг си изкара тоягите в океана, тогава пак ли ще трябва да скачаме? Този път според друга тояга! :38:
Импер, новите еотикони са СУПЕР! Сега леко ще ги тествам в следващите 50-60 съобщения!Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаЕ, тогава е ясна работата. След като "големите тояги на чичо Сам" са критерия тогава е ясно защо Иран не може. Ама ако да речем им се случи да им свърши горивото и друг си изкара тоягите в океана, тогава пак ли ще трябва да скачаме? Този път според друга тояга! :38:
Много хора се плашат от словосъчетанието "двойни стандарти". Аз обаче мисля, че именно в подобни случай тези стандарти трябвя да бъдат приложени с чиста съвест. По отношение на психопата и спрямо нормалния гражданин, ние също прилагаме двойни стандарти и никой не изпитва угризение на съвестта. Същото важи и за притежаването на оръжие. Спрямо осъждани лица, лица под следствие или психично болни нашата държавата налага забрана за притежаване на огнестрелно оръжие.
П.П. Някой дава ли си сметка, че Иран е на някакви си 2000 км от нас. Какъв е обхвата на една ракета със среден обсег на действие?
Comment
-
Tom_Calm написаМного хора се плашат от словосъчетанието "двойни стандарти". Аз обаче мисля, че именно в подобни случай тези стандарти трябвя да бъдат приложени с чиста съвест.
Примерът с престъпниците не е точен - за тях няма двоен стандарт, а има закон, на който се подчиняват и обикновените граждани и осъжданите. Виж, с психично болните случаят е друг - те не могат да носят оръжие по други причини (а аз не бих искал да го виждам и у обикновените граждани, и аз в това число). Ако разглеждаш режима в Иран като психичноболен случаят е друг разбира се ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Tom_Calm написаНе обичам да скачам според ничия тояга. Но .... бих предпочел "тоягата" на САЩ пред тази на Иран.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаТом за такива "скачачи" като теб на времето Братя Стругацки написали книгата "Второто нашествие на Марсианите". Не се обиждай, но идеята да скачам според чиято и да е тояга не ми харесва. А когато моята страна играе по свирката на друга страна само ме натъжава "колянно-лакътната" поза, която е заела. Та за мен няма разлика коъ е от другата страна. Резултата е важен.
Пример за страни, от ранга на България и малко по-нагоре, които на са взели "колянно-лакътната" поза са Куба, КНДР, Иран... Не съм чувал към тях да съществува наплив от кандидат-имигранти. Защо ли? Ще се чувстваш ли по-горд, ако си гражданин на една от тези държави? Само дето няма да можеш да си пишеш свободно из форумите (или пък ако се опиташ горко ще съжаляваш) и ще си затваряш устата зад зъбите. Обаче управниците ти ще се тупат в гърдите и ще ти обясняват, колко са независими. Мерси от такава "независимост"!
А ако погледнем исторически. Мисля, че от Освобождението насам България е най-независима последните десет години. Казвам НАЙ-независима, степенувам и не твърдя, че сме напълно необвързани (някой да не се обърка).
Comment
-
Том, моля да бъда извинен. ни най-малко не съм искал да те обидя. Само коментирах израза ти:"ако ще скачам по нечия тояга предопочитам да е на САЩ..." По същия начин бих го коментирал ако стоеше и името на друга страна. българската история не ми се коментира. Личното ми мнение по въпроса за независимостте че такъв е периода 1933-1940. Но това е лично мнение.
А по въпроса за това кой как скача именно Иран е пример, че не скача никак. Ама пак е лично мнение. Не, че съм фен на аятоласите.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment