Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хана написа
    Никой обаче не се досеща на чие
    За пореден път става дума за неправилно разбира на действията на модератор. Участието в анкетата на въпросният потребител се дължи на факта, че самият той е ангажиран с определена политика, което в наши очи му дава право за изява тук. Контретната изява пък е свързана с особеностите на провежданата политика, казано по-просто гласуваме за това, в което се разпознаваме.
    Ако някой смята, че участието на модератор в тази анкета е злоупотреба с власт то моля да не отваря нова тема, а да се обърне с ЛС към този акаунт или в краен случай да пише във вече съществуващата тема.
    Форумен Правилник

Comment

не е бъг показването - има настройки на редактора за polls - във vBulletin практически всичко може да се настрои, ако не през акаунта на създалия то от админския със сигурност.

Камерер, лично според мен изваждането на тази статистика от теб е тенденциозно - всеки има право на мнение, и то без да се обосновава. моментното техническо състояние на системата не означава, че някой обезателно трябва да се възползва - вярвам тук всички сме достатъчно порастнали и не е нужно да се отчитаме пред когото и да е освен себе си. това е много в духа на историйката с досиетата в момента. достатъчно е да се виждат процентите, останалото си е чисто заяждане. ако някой е обиден от факта, че форума е "русофилски" - има си решение и на това...

Comment

3Ф122, анкетата по начало беше предвидена да е публична, т.е. да се вижда кой как е гласувал (с все още твърде мъглява цел, май лично разследване на Одзава ). Другото е майтап...
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

3F122 написа
          форума е "русофилски"
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мисля Ам Гъл, Камерер и Дзвер по свой начин най-вярно са се досетили за целта на тази мижава темичка. Форумът си е със собствен живот, нито про- нито-анти.
            Аза гласуването от името на модератора - я ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАЕ ТОЯ ДЕТО Е ЗАСПАЛ ДОКАТО Е БИЛ ЛОГНАТ С ДРУГ НИК :sm113: :sm113: :sm113:
            Официално обявявам, че края на анкетата ще бъде в полунощ на 25.06.2006 г. по известни само на мен причини. Те обаче нямат нищо общо с политически, културни или религиозни убеждения и ангажименти.
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Imperial написа
              кавичките са нарочно. аз не смятам, че форумът клони към която и да е страна и на мен точно това ми харесва. според колегата обаче това не е вярно... поне базирайки си на пейстаната от него статистика.

З.И.: Динаин, ако целта е била да се правят поведенчески изследвания тя явно е постигната :sm186:

Comment

3F122 написа
                Камерер, лично според мен изваждането на тази статистика от теб е тенденциозно - всеки има право на мнение, и то без да се обосновава. моментното техническо състояние на системата не означава, че някой обезателно трябва да се възползва - вярвам тук всички сме достатъчно порастнали и не е нужно да се отчитаме пред когото и да е освен себе си. това е много в духа на историйката с досиетата в момента. достатъчно е да се виждат процентите, останалото си е чисто заяждане. ако някой е обиден от факта, че форума е "русофилски" - има си решение и на това...
                Не си чел първия пост, върни се и го прочети или не си обърнал внимание като си гласувал - анкетата е публична и всеки трябва да знае, че гласът му ще бъде видян. Моя пост в този смисъл също явно не си го чел, затова ще се самоцитирам:
                Камерер написа
                Не, нищо не следва. Всеки е отговорен единствено пред себе си за своите убеждения, доколкото те не засягат други хора. Ако иска днес да харесва тези, утре да ги мрази ... какво толкова?
                Не е зле да се чете, преди да се пише
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Само аз ли намирам тази тема за безумно безсмислена?
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз от самото начало разправям че анкетата е безсмислена или служи за лично проучване на Одзава. Той пък твърди, че има някаква скрита цял, известна само на тесен кръг форумци...?

Comment

Imperial написа
                      Само аз ли намирам тази тема за безумно безсмислена?
                      Не. И аз я намирам за такава. Именно затова я пуснах, за да не я срещам разпиляна по дискусиите на целия форум.
                      Динайн, забелязвам, че колкото по-безсмислена смяташ, че е темата, толкова по-активно пишеш в нея. Както казах целта на темата е оповестена многократно, а кои са митичните форумци, не знам.
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

O, сега се сетих за какво говориш, Оздава! Браво на теб, много дълбока мисъл. Надявам се само че с писането си не нарушавам душевното ти спокойствие, ако е така - извинявам се.

Comment

Хаха, забележете, че модератор-а е гласувал за Русия! Да му мислят другите възможни отговори
                          (\_/)
                          (°_°)
                          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
                            Хаха, забележете, че модератор-а е гласувал за Русия! Да му мислят другите възможни отговори
                            Виж мнение #46
                            Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

а, ясно
                              (\_/)
                              (°_°)
                              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Dinain написа
                                O, сега се сетих за какво говориш, Оздава! Браво на теб, много дълбока мисъл. Надявам се само че с писането си не нарушавам душевното ти спокойствие, ако е така - извинявам се.
                                Моля, пак заповядай. Обаче трябва да те разочаровам - ти не си причината. Всъщност с какво си нарушил моето спокойствие, душевно и телесно такова?
                                Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
                                X