Тъй като постоянно се лепят епитети по постовете пускам следната анкепа - "Политиката на коя държава/съюз подкрепяте?" така ще спестим доста спам, защото много от темите се отклоняват в една единствена посока - pro et contra. А така смисълът на много от постовете ще е ясен, поне за мен ще е по-ясен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета
Collapse
X
-
Никоя изцяло
Може би само това, което ми харесва при едни или други. Но безрезервна подкрепа към тези или онези - не.
P.S. Въпрос към администратора / модератора: преди да гласувам, като натиснах "виж резултатите от анкетата" можех да разгледам кой къде е гласувал, а сега - не, не излиза. Защо така?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Подкрепям въпроса на Камерер и официално протестирам срещу генерализацията на темата
Наистина не може да се отговори еднозначно (най-малкото не е ясно дали за външна или вътрешна политика става дума), пък и не мисля че някой човек с разум в главата си може да подкрепя ВСИЧКО, което се извършва от дадена страна. Главно защото не знае какво е това "всичко"."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Никоя, не виждам симсъл от подобан подкрепа, нито одобрявам която и да е политика. Щях да гласувам в анкетата, ако имаше такъв отговор. Тъй като няма, галсувам с "друга", което е в този симсъл, който съм написал тук. Ако нещо подкрепям, то по-скоро е идеята за някаква наднационална политическа структура, която да обединява политически цялата земя. Но това засега е по-скоро утопия.
Comment
-
Ахах, много мазна и интригантска анкета. Ще се оформят няколко фенклуба
Обаче и аз като Камерер не подкрепям изцяло никоя от изброените, за тва ше трябва да гласувам за "друга".
Виталий тука при нас е прието политиката на управляващото правителство към днешна дата да се ненавижда и оплюва, като гледам ти си побързал да вдигнеш рейтинга на твоите хора .
А и да - в световен мащаб ние сме Господин Никой, както се казва - напълно независими, демек - от нас нищо не зависи :lol:(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Явно имаме китайци на форума, щото като гледам некой е гласувал за Китай. Indeed ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Dinain написаЗащо, в момента има само един такъв кандидат, който се радва даже на липса на конкуренция.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Нито е мазна, нито е интригантска. Пуснах я за да покажа на повечето, че отговорите са точно такива - Никоя изцяло. Е, тогава какъв е смисъла да си лепим етикети едни на други когато изказваме позиция?
А пък аз не подкрепям никоя и всички едновременно. Както казах уважавам правото на всеки да се бори за място под слънцето. Жалко само, че правилата са такива в тази игра.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Камерер написаЯвно имаме китайци на форума, щото като гледам некой е гласувал за Китай. Indeed ...(\_/)
(°_°)
Comment
-
Warlord написаа Динайн е китаеца, видях го преди да гласувам :mhehe: Но наистина защо по дяволите вече не се изписва кой къде е гласувал. Баш най-интересното се изшитка, тюх! Някой няма ли да се погрижи?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Ша молиме некой да не гласува и да казва кой как е сторил това, поне докато не се получи някаква яснота по въпроса защо и как
Odzava написаНе знам :shrug: аз нарочно я пуснах публична.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment