Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турската пролет?
Collapse
X
-
Пилот написа Виж мнениеЧестно казано реториката на Ердоган ми напомня леко Асад.
Майтапчийско-сериозна статия относно конспирацията срещу Турция.
How did an international conspiracy manipulate Gezi Park events?
Comment
-
По нареждане на правителството турската Национална разузнавателна организация /МИТ/ е започнала мащабно разследване за разкриване на чуждестранни връзки в триседмичните протести за парка Гези, съобщава в."Хюриет дейли нюз".
Отново се търсят чуждестранните провокатори. Кизил, какво става с протестите? Почти нищо не се чува.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеОтново се търсят чуждестранните провокатори. Кизил, какво става с протестите? Почти нищо не се чува.
Днес (19.06) турската полиция обяви извънредна обществена поръчка. Силите за сигурност смятат да закупят 100 000 нови бомби със сълзотворен газ и 60 коли с водни оръдия.
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеПостоянно чета за някакви арести тъй че едва ли ще избухне отново. Уж синдикатите започнаха стачка и изведнъж утихна всичко...Last edited by Imperial; 23-06-2013, 16:02.
Comment
-
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Протестното движение в Турция продължава (ОБЗОР). Турският вицепремиер обвинява еврейската диаспора в страната за безредиците :
По данни на турската полиция над 2,5 милиона души са участвали в антиправителствените демонстрации, които започнаха в Турция на 31 май и които в продължение на три седмици разтърсваха близо 80 града.
При демонстрациите, насочени срещу премиера Реджеп Тайип Ердоган, който бе обвинен в авторитарно управление и желание да „ислямизира” турското общество, загинаха трима демонстранти и един полицай, а близо 8000 души бяха ранени.
Въпреки че масовите демонстрации в страната замряха, протестното движение не стихва. В понеделник около 300 души се събраха пред Съдебната палата в Истанбул, за да поискат незабавното освобождаване на демонстрантите, които все още са в затвора. Събрани по призив на организациите, които инициираха протестните действия, хората връчиха на прокуратурата списък с имената, адресите и номерата на личните си карти, като поискаха и те да бъдат арестувани за участието си в демонстрациите."Най-тежкият грях спрямо ближните ни не е омразата, а безразличието ни към тях. Това е същността на безчовечността."
Джордж Бърнард Шоу
Comment
-
Турски офицери уволнени заради Game of Thrones, който обиждал тюрклюкаМай, май другия май, баш си е заради мацките, формени идиоти са мустаците. Уикендът едва започва, днес със сватба в Гези парк на младежи, запознали се на барикадите (ще видим дали няма да има първа газова сватба), утре обаче много сериозен протест на еснафите, който обещава да събере много хора.
Comment
-
Лудост някаква. А ми е много Х как се се припознали с хората отвъд плиткото море? Аз като гледах филма и през ум не ми мина асоциация с турците. Пърият сезон, конният народ ги определях като прабългари() или авари. Тези от вторият сезон, и войниците и градовете, ми навяваха араби от времената на Емирство Гранада.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеАз като гледах филма и през ум не ми мина асоциация с турците.
П.П. Аха май аз съм тръгнал за бира точно преди екшъна, оженили се били хората, но не в Гези, а другаде и просто се явили с 500 сватбариНови барикади на Таксим, сълзотворен газ и водни оръдия, дет се вика уикенд в Истанбул.
Last edited by KIZIL DELI; 21-07-2013, 00:31.
Comment
-
59 журналисти са уволнени в Турция заради статии за протестите
В момента 64 журналисти са арестувани, а други 123-ма са съдени по обвинения в тероризъм, обяви лидерът на Народно-републиканската партия Кемал Кълъчдароглу.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнение59 журналисти са уволнени в Турция заради статии за протестите
...В момента 64 журналисти са арестувани, а други 123-ма са съдени по обвинения в тероризъм, обяви лидерът на Народно-републиканската партия Кемал Кълъчдароглу. ...
Прекаляват!
Не, това е просто съвпадение.
По-добре уволни 59 журналисти, но не се да се удави страната в кръв. Както в Сирия.
Comment
Comment