A според мене малко те взима на подбив, ако беше много щяха да ме баннат.
я да видим сега каквоказвам аз и кое не съм аргументирал:
смешно е защото ВСЕКИ може да си напише ВСИЧКО, което твоят случай потвърждава.
и те нямат,еднот е надводно, другото подводно, едното носи ЯБЧ, другото самонасочващо се торпедо.
Кое не е вярно? и кое не съм аргументирал? Че няма да познаеш? 'ми ще ти подскажа тогава, имамеждународен договор за ограничаване на ядрените оръжия, и Шквал + съброк са едни от нещаат които попадат под действието му.
искаш да кажеш че летейки във въздуха съброк поделжи на откриване чрез сонар? аконе то значиаз съм прав.
има ли нужда да доказвам че 1200+ е по-голяма стойност от 360?
Тук очакваш от мене да докажа че радиолокация не се използва с солена вода???
какво се очаква да докажа?
http://forum.boinaslava.net/faq.php?..._rules_posting етоти го правилника, прочети и виж, примерно:
Това по повод "когато играх на компира"
И т.н.т.
Сега за последният ти пост
Той определено не се движи така, така се намалява съпротивлението.
А сега да питаме ти знаеш ликаквое кавитация? Отделно нея ВСЕКИ корабостроител се старае да я избягва, независимо на какъв съд.
Ъъъъъ с тоя сценарии ...ми не мога да го формулирал възпитанокаквоточно и в каква степен правиш.
Но ей така за спорта- от кой аз ще получа тазиинформация и по какъв точно начин ще я получа?
Къде точноси патрулираме ние, и какво прави там този мистериозен самолет?
Акулата (демек проект 971) ням акак да носи Съброк, но дори да предположим че е руският аналог, то той не се връзва по време със Сии Улф.
После както как ние взаимното положени и няма ли ти като ..или бяха аз с акулата? та значи аз с акулта катострелям със шквал и направя морето да бълбука...та каква е вероятноста и моята подводница да замине?
Оооо, ниски честоти, ооооо, а защо сега не провериш какъв предавател ти трябва за тях и колко време отнема предаването на съобщение
аха? пускаш този кабел и.....получаваш ограничения във маневреността, вдигаш доста шум и т.н.т....
А относно игрите-погледни пак точка 2.6.5 и 2.6.9.
Единствената реална критика от тебе, беше за годината - другите неща ги приемаш за невярни, по това че аз съм ги постнал, и без да се аргументираш
1. да сочиш викито като източник е смешно
3. суброк и асрок нямат нищо общо, освен че са американски.
4. Шквал няма на въоръжени защото всички тактически оръжия са свалени от подводниците, ха познай защо.
1. еднот те издава само за кратък период през който се движи във водата.
2, въх леле, от кога 360 км/ч и поне 1200 са еднаква скорост?
3. какъв радар какви 5 лева? говорим за подводници.
4. да шквал е виден само от близо, понеже не може да ходи далече.
5 Гледайки от горе бих казал че си трол и си за банване, така на око поне две точки от форумният правилник си нарушил.
2.6.1. Аргументирано подкрепяне на своето мнение.
Това по повод "когато играх на компира"
2.6.5. Аргументите с които се подкрепя собствената теза, трябва да имат научно призната стойност
2.6.9. Задължително е във всички теми участниците да се отнасят със сответното уважение и сериозност към премета на дискусия.
Сега за последният ти пост
Шквала - той се движи чрез supercavitation,
А сега да питаме ти знаеш ликаквое кавитация? Отделно нея ВСЕКИ корабостроител се старае да я избягва, независимо на какъв съд.
Ъъъъъ с тоя сценарии ...ми не мога да го формулирал възпитанокаквоточно и в каква степен правиш.
Но ей така за спорта- от кой аз ще получа тазиинформация и по какъв точно начин ще я получа?
Къде точноси патрулираме ние, и какво прави там този мистериозен самолет?
Акулата (демек проект 971) ням акак да носи Съброк, но дори да предположим че е руският аналог, то той не се връзва по време със Сии Улф.
После както как ние взаимното положени и няма ли ти като ..или бяха аз с акулата? та значи аз с акулта катострелям със шквал и направя морето да бълбука...та каква е вероятноста и моята подводница да замине?
VLF/LF broadcast,
една от които е кабел, който може да се пусне след подводницата
А относно игрите-погледни пак точка 2.6.5 и 2.6.9.
Comment