Кухулин написа
Виж мнение
Иначе тактическата сутиация аз я обясних, а ако искаш съвсем да се дълбае трябва да се говори за концепцията която двете страни имат за подводна война. Американците примерно спират да се лутат и след Скипджек вече са съвсем наясно какво се опитват да правят иследващите им лодки се строят съгласно новат им концепция, към която се придържат долу горе до Сии Улф, Вирджиния вече а нова.
Та имаме Пермит (Трешър), Стържън и Лос Анжелис които са оптимизирани за противолодъчни операции, което се изразява в отдаване приоритет на ниска шумност и мощно сонарно оборудване, в жертва е пренесена част от огневата мощ и скороста. т.е торпедните апарати от 6 стават 4 при това наклонени, корпусът от "албакоров" става пурообразен с голяма цилиндрична секция. и т.н.т.
Като резултат се получава това което ти писах, че изведжъж да се чуем на 7 км е твърде невероятно, при това за д аползваш Шквал това трябва да е между 5 и 7 км, иначе и ти ще дадеш фира.
В същото врем Съброка може да с еползва от 5 до 55, км, а под 5 Мк-48. отделно дори да допуснем че едновременно се чуем на 7 км, предвид че шквала е доста по бавем и "лети" във водна среда аз ще има време да разбера за твоите възнамерения и да ти пусна съброк, най-вероятно ще ме нюкнеш, но ще те взем а мене, т.е дори в ситуация което може да си ползваш оръжието вероятноста да оцелееш е малка.
За целите на повествованието "аз" се асоциира с американска подводница, "ти"с руска.
При желание може да си спретнем тема за следвовнните подводници. но само при гаранции от администрацията че ще бъде строго модерирана и почиствана от нашмъркани и/или неинформирани ... индивиди.
Comment