uzi71 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските фрегати
Collapse
X
-
Thorn написа Виж мнениеРазумна и правилна статия. Изтребители наистина не ни трябват, тежки кораби - също. Реалните задачи на армията са противопартизански.
Големият брат си има и изтребители и корабчета.Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
tonev написа Виж мнениеа ако реша да прекарвам дрога със самолет как ще ме спреш?
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеСпоред теб с изтребители?
и не се измъквай отговори ми - как ще ме спреш? или какъв съд ще изпратиш на помощ на бедстващ кораб при даречем 3 бала вълнение?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
как ще ме спреш?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеЩе разбереш кое летище се използва и ще ги чакаш там с 2 патрулки. Ползването на изтребители за борба с наркотрафика ми се види скъпичко удоволствие.
пп. чу ли за чумата в лагер на ал-кайда в афганистан?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеПерун?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
ОТ
Перуански Су-25 по едно време редовно си прехващаха самолети с кокаин над джунглите, май имаха към 20-тина дребосъка на сметката.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
tonev написа Виж мнениеама той плува ли? щото чух че няма екипаж...
Не виждам как купуването на фрегата ще помогне в случая.
Comment
-
tonev написаkak ще стане? примерно каца в района на ивайловград... има десетки километри без жив човек, най - близкия полицай е на 35- 40 км... и ще ги пратиш срещу добре въоръжени трафиканти?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Подкрепям 1951 - наскоро посетих бзата на Гранична полиция, запознах се с организацията, корабите им и мсля, че всичко е на европейско ниво - е има още малко съвтски катери - стари но скоро ше ги заменим с нещо по-ново. А и на флота не му е работа да готни наркотрафиканти.....а и това с тежковъоръжени наркотрафиканти си е направо смех до посиняване - ти веднъж въвъ въздуха да им тръмнеш и напълват гащите, то вече и за изстребители прехващачи се говори - дайте тогава да викаме и Вейдър на помощ!)))))))))))П.В.
Comment
Comment