Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместно моделиране
Collapse
X
-
Флетчъра таман получи за майтап единия си комин, две 127 мм., и два торпедни апарата, Либърейтъра сега го отварям.
Уви само тоя кораб и К141 бяха на някаква по прилична цена - останалото гони 60 лева и нагоре из тукашните магазиниКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаdaaaa i не се сети за мене, пък аз можех да ти предложа новото германско оръдие, мнооого преди да се появи по магазините.
Пък аз прочетох монографията за Ту-142, ако стане дума Кало ще я обяви за анатема, повече от страница само недостатъци на самолета
Мерси ама в момента, новото германско оръдие ми е леко ненужно, имам си 4 самолета в 1/144 и едно корабче в 1/700.
А сега остава да ми кажеш(за монографията) че има и похвално слово за F-14 в неяКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Има ли съвместно моделиране и кой е корабът, Шпее 1/720?, в каталога на Ревел от 2002/стар ама нямам друг/ го няма.
От 4 г. не съм похващал модел от ВСВ, и основните ми "успехи"/ха ха :sm113: / са в областа на танковете.
Единственият ми кораб е Тирпиц на Ревел 1/570, не съм си помислял да го почвам, все си мисля, че ми липсва необходимият опит.
Но ако има сериозна инициатива за съвместно моделиране ще се включа./ дано не са ми изсъхнали боите/.
П.П. продават ли се някъде в София бои на Хумброл, че напоследък оцветявам фигурки на Вархамер и са ми необходими нови цветове."...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
Корабът е преопакован такъв на Италери, оригинално на Еши, в какват аи опаковка да го намериш все е тои.
Тирпицът в 1/570 може спокойно да го метнеш в боклука, за играчка става, за модел не, пък и машабът е умрял преди повече от 25 години
Aha разучих Ексетерът е на Мачбокс, може да си взема и техните джобни неща...ако ми хареса като го видя на живо
Comment
Comment