Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместно моделиране
Collapse
X
-
Mи аз ще се откажа и от екстъра. Таман си играйкам с един флетчър в 1/700(Тамия) и с един либърейтър в 1/144(урааа, намерих гооо, от 2 години го търся из магазините, явно за компенсация че не можах да ида до авиационния музей който си бях намислил).
Флетчъра таман получи за майтап единия си комин, две 127 мм., и два торпедни апарата, Либърейтъра сега го отварям.
Уви само тоя кораб и К141 бяха на някаква по прилична цена - останалото гони 60 лева и нагоре из тукашните магазиниКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
В интерес на истината сетих се за момент за тебе, обаче се зазяпах по един ескортен самолетоносач в 1/700 и цената леко ме изплаши и явно от уплаха съм те забравилGaden Gogi написаdaaaa i не се сети за мене, пък аз можех да ти предложа новото германско оръдие, мнооого преди да се появи по магазините.
Пък аз прочетох монографията за Ту-142, ако стане дума Кало ще я обяви за анатема, повече от страница само недостатъци на самолета
. Пък и се замислих че другата седмица ще мога да наснимам трите V-bombers накуп
Мерси ама в момента, новото германско оръдие ми е леко ненужно, имам си 4 самолета в 1/144 и едно корабче в 1/700.
А сега остава да ми кажеш(за монографията) че има и похвално слово за F-14 в нея
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Има ли съвместно моделиране и кой е корабът, Шпее 1/720?, в каталога на Ревел от 2002/стар ама нямам друг/ го няма.
От 4 г. не съм похващал модел от ВСВ, и основните ми "успехи"/ха ха :sm113: / са в областа на танковете.
Единственият ми кораб е Тирпиц на Ревел 1/570, не съм си помислял да го почвам, все си мисля, че ми липсва необходимият опит.
Но ако има сериозна инициатива за съвместно моделиране ще се включа./ дано не са ми изсъхнали боите/.
П.П. продават ли се някъде в София бои на Хумброл, че напоследък оцветявам фигурки на Вархамер и са ми необходими нови цветове."...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
Корабът е преопакован такъв на Италери, оригинално на Еши, в какват аи опаковка да го намериш все е тои.
Тирпицът в 1/570 може спокойно да го метнеш в боклука, за играчка става, за модел не, пък и машабът е умрял преди повече от 25 години
Aha разучих Ексетерът е на Мачбокс, може да си взема и техните джобни неща...ако ми хареса като го видя на живо
Comment

Comment