Аз знам, че английските снаряди далеч превъзхождат японските, докато те ги модернизират през 30г, но и тогава са с по-некачествени наконечници - стоманата не е толкова твърда.А американските линкори като цяло нямат скос, освен Невада, Аризона и Ню Мексико /7бр/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нагато vs. The Mighty Hood
Collapse
X
-
Досега от това което прочетох:
каеството на бронята на Нагато и на Худ е едно и също, просто защото бронята на Нагато е внос от Англия.
И американските кораби имат скос - Пенсилвания, Аризона, Невада, Оклахома, НЮ Мексико, Айдахо и Мисисипи - малко ли са?
Нагато след мосдернизацията срещу КЕ след модернизацията - не мисля че англичаните имат реален шанс да оцелеят.
Аргументи - по-добра хоризонтална защита на Нагато, по-висока скорост, по широка база на далекомерите, по-тежък снаряд, по-широк пояс, по-солиден горен поясП.В.
Comment
-
Gaden Gogi написаI кога сме говорили за '39-та? или прихващаш на Ройтер любимата занимавка?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Пък и основната най-дебела част на КЕ - 330мм си е 1.83 широка /6 фута/. Останалите футове до 13 се разпределят така 0.9144 /3 фута/ изтъняване по главния пояс с дебелина 200мм. и над главния още 4 фута - 1.22м с дебелина 149мм, което плавно преминава в горен пояс със същата дебелина. На Нагато горния пояс е 229ммП.В.
Comment
Comment