Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нагато vs. The Mighty Hood

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз знам, че английските снаряди далеч превъзхождат японските, докато те ги модернизират през 30г, но и тогава са с по-некачествени наконечници - стоманата не е толкова твърда.А американските линкори като цяло нямат скос, освен Невада, Аризона и Ню Мексико /7бр/
    П.В.

Comment

Odzava написа
      Така че като цяло за мен резултата е 1,5:0,5 за британскя кораб.
      Да припомнимнещо на Одзава че днеска се правеше на разсеян:mhehe:

Comment

Ами за 1922 г. е така, кой го отрича. За 1939 нещата сапо-различни все пак.
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

I кога сме говорили за '39-та? или прихващаш на Ройтер любимата занимавка?

Comment

Досега от това което прочетох:
            каеството на бронята на Нагато и на Худ е едно и също, просто защото бронята на Нагато е внос от Англия.
            И американските кораби имат скос - Пенсилвания, Аризона, Невада, Оклахома, НЮ Мексико, Айдахо и Мисисипи - малко ли са?
            Нагато след мосдернизацията срещу КЕ след модернизацията - не мисля че англичаните имат реален шанс да оцелеят.
            Аргументи - по-добра хоризонтална защита на Нагато, по-висока скорост, по широка база на далекомерите, по-тежък снаряд, по-широк пояс, по-солиден горен пояс
            П.В.

Comment

Gaden Gogi написа
              I кога сме говорили за '39-та? или прихващаш на Ройтер любимата занимавка?
              Гога, като магаре на лед си. Когато написах 1,5:0,5 го написах за 1922. Когато говорихме по Скайпа не сме говорили за години. Или виждаш само каквото ти оттърва?
              Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
              Неизвестен руски адмирал

Comment

Пък и основната най-дебела част на КЕ - 330мм си е 1.83 широка /6 фута/. Останалите футове до 13 се разпределят така 0.9144 /3 фута/ изтъняване по главния пояс с дебелина 200мм. и над главния още 4 фута - 1.22м с дебелина 149мм, което плавно преминава в горен пояс със същата дебелина. На Нагато горния пояс е 229мм
                П.В.

Comment

Ройтер, ако не си забелязал темата е за Худ.

Comment

Аз ти казвам и няма смисъл да се повтарям - към 1920 Нагато е по-слабия от двата, макар че по-тежките му оръдия донякъде /не напълно заради по-некачествения снаряд нивелират нищата
                    П.В.

Comment

А защита на Худ е и по-добра...

Comment

Вертикалната ли? - да несъмнено, макар че хоризонталната защита на Нагато /особено над машините е по-добра/, а дебелината на листовете е повече - например 70+50+38
                        П.В.

Comment

Working...
                        X