Публикуван е материалът любезно предоставен от von Danitz - Японският Пърл Харбър, операция "Хейлстроун".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новости на ''Вимпел''
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Малко работа и по нашенската ни нивичка - структура и дислокация на Военноморските сили на НРБ за периода 1959-1980 г. и допълних същото нещо за периода 1949-1959 г.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
In memoriam
Промених днес доста страници във връзка с изведените от състава на флота
401"Адмирал Бранимир Орманов"
302 „Атия”
701 „Сириус”
64 „Щорм”
35 „Капитан- лейтенант Евстати Винаров“
Десантни баржи 704, 705, 707 и 712
Моторни (адмиралски) катери 213 и 315
Ракетни катери 106 „Тайфун” и 107„Смерч”
П. С. Връзки не съм дал - няма смисъл.Last edited by Odzava; 28-06-2008, 02:21.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Днес сложих страницата посветена на Корсарите на Микадото през ВСВ.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеМи време няма. А и за тях е писаноооооо ... аз за по-неизвестните коритца първоКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Спокойно народе! Ще има за всеки. Сега довършвам действията на нашенския флот през Балканските войни. Пък после ако е рекъл господ ще сложа джапанките под миндера и ще се заема с американците. В чест на Императора - първо линкорите. Нищо, че "Шокаку" и "Дзуикаку" са писани-недописаниПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Според мен всичко плавало заслужава внимание, но просто не ми стига времето.
С удоволствие ще удовлетворя молбата ти, обаче трябва да се видя с време. Да не говорим, че съветските крайцери проект 68 са ми слабост Е, не колкото японските, но за боговете не говорим. Италианците винаги са имали прекрасна архитектура и само някои френски представители са можели да се състезават с тях в Европа.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Ето и първият американски дредноут на "Вимпел" - линкорите от тип "Саут КаролинаПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеЕто и първият американски дредноут на "Вимпел" - линкорите от тип "Саут Каролина
Не знам какво точно имаш предвид под "обичайните учебни походи в Атлантика" на Мичиган. Но ако е това за което се сещам(ежегодното лятно учебно плаване на кадети от Анаполис на бойни кораби от действащия флот), то на практика не е в Атлантика, а по целия свят.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment