Aбе да ме убиеш си прилича на Капитани Романи, ама те първо са с по-голям брой оръдия от главния калибър и не са само 3. Иначе тук-там пише че са разработвани на базата на Ташкент. Някой по-голям спец от мене да се пробва да каже аз си поизчерпах местата за ровене
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденки
Collapse
X
-
Абе то истински замолетоносач е много разтегливо понятие, някой хора (професионалисти в овъртането) могат и Граф цепелин да изкарат че е първият истински, ама иначе това е Аргус, вчера като ги сканирах явно съм забравил да залича знамето. Ама а още снимки ти изпратих, онази "крайцер" е много интересна. А за съжаление двете най-интересни не щяха да се сейфнат в правилният формат, иначе много щяхте да се измъчите. Имам и готина снимка на Бляскавица, ама ще е гавра да я пускам.
Comment
-
Gaden Gogi написаАйде айде, познавай само това дето не си го видял вчера в книгата. Пък и май забравяш че позналият трябва да даде и инфо за корабът!!!!
тОВА НА АВАТАРЪТ ДА НЕ Е ТРОФЕЙНАТА ПАНТЕРА ДЕТО ИМА ДЕКАЛИ И СМЯтам да си я правя :?Can't talk! Got to Shoot!
Comment
Comment