Съдейки по вулканите (италианците имат 76мм ) обаче това наистина би трябвало да е японският LS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденки
Collapse
X
-
Ами вместо да правиш това:Thunderchief написаПо нищо не личи. Първото мое не е самолетоносач. "Ситно" е, доколкото нещо с размерите на ЖП ферибот може да се нарече ситно. А самолетоносача и зеленото нещо са японски, не италиански. Драгунов е доста по-близо до истината.Gaden Gogi написаТъндъре я се дръж малко по-сериозно, И аз отговарям на загадката на Одзава. От твоите първото може да е Франклин, вторато Сан Джорждо или неговият близнакда беше прочел първият пост от темата, там изрично пише че нова загадка се пуска след познаването на старата, и в този ред на мисли на всеки ще му е очевидно на какво отговарям. Още повеч1е че ти си пуснал твоята СЛЕД отгова за който ми разправяш че не бил верен.Просто се заяждам за спорт
Та като каза ферибот това да не е един от американските тренировъчни самолетоносачи получени чрез преустройство именно на фериботи и използуване на големите езера? но онези доколкото си спомням снимките във флотомастър са с гребни колела.
Comment
-
Кое не беше верно? Мини има от доста преди самолетите. А снимката на първия жълтур наистина е правена след ВСВ(ако не верваш потърси си я на www.hazegray.org)Gaden Gogi написаАбе ти още за онзи загубеният минен заградител ли говориш???? Нали ти казах че в Криле са ти го познали. А за втората при положение че вече си написал пак там отговорът също не смятам че е актуална. А и още нещо: като даваш жокери: ами гледай да са верни.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-та аз нищо не чаткам от кораби а познах.просто не ми се ровеше в снимките .аз бях пуснал една снимка на японеца в криле
Comment