Айде бе, загатката е елементарна. Корабът е много известен. Бх казал без жокери ама явно няма да стане така: добре оръдията на картинката са 203мм.
Чуденки
Collapse
X
-
-
-
цъ, по-дългичък и по-бърз и по-добре защитен май, ама последното трябва специално да го проверя а ме мързи. Но да кажем че съдбата на кораб от този клас има много общо със съдбата на кораб клас Хипер.Comment
-
Проверих, доооста по-добра защита, направо в пъти, и поясът и палубите и скосът са по-дебели, жокер:поясът е наклоненComment
-
E тогава сигурно е някой ингилизийски кораб от тоя клас, но по тая снимка нищо не разпознавам. Ще чакам да отговори някой друг.Gaden Gogi написацъ, по-дългичък и по-бърз и по-добре защитен май, ама последното трябва специално да го проверя а ме мързи. Но да кажем че съдбата на кораб от този клас има много общо със съдбата на кораб клас Хипер.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Кулите са с противоосколочна броня, поясът е под 12 градуса. има и самолети ама на снимката не се виждат. повечко от тези на Хипер примерно.Comment
-
Чети внимателно жокерите, рпимерно можеш да провериш съдбата на германските кораби и да търсиш аналогия. Става въпрос за кончината на кораба.Thunderchief написаE тогава сигурно е някой ингилизийски кораб от тоя клас, но по тая снимка нищо не разпознавам. Ще чакам да отговори някой друг.Comment
-
Японски от класа Миоко.Ама не е по-добре защитен от Хипер.Колокото повече чета за Хипер се убеждавам, че е един от най-добрите и тежко бронираниП.В.Comment
-
Продължавай да четеш. Както казах корабът е МНОООГО по-добре защитен от Хипер. И не е Клас Миоко. Иначе Общото за което споменахе че загиват по един и същи начин, за да бъда по-точен от един и същи вид оръжие.Comment
-
имаш предвид атомно ли?Никой японски не загива от атомно оръжиеДвуоръдейни кули има само Пенсакола от американските, но той е тенеке и освен това има тройки и двойкиП.В.Comment
-
-
Стигат ви толкова жокери. Още повече че не ги четете внимателно. Друг въпрос че аз съм ги дал нарочно по подвеждащ начин.Comment
-
е, че тойможе да потопен от торпеда като Блюхер или от авиация -Хипер.Не се сещам - мързи меП.В.Comment
-
Comment
-
Comment