Съдейки по вулканите (италианците имат 76мм ) обаче това наистина би трябвало да е японският LS
Чуденки
Collapse
X
-
-
Ами вместо да правиш това:Thunderchief написаПо нищо не личи. Първото мое не е самолетоносач. "Ситно" е, доколкото нещо с размерите на ЖП ферибот може да се нарече ситно. А самолетоносача и зеленото нещо са японски, не италиански. Драгунов е доста по-близо до истината.Gaden Gogi написаТъндъре я се дръж малко по-сериозно, И аз отговарям на загадката на Одзава. От твоите първото може да е Франклин, вторато Сан Джорждо или неговият близнакда беше прочел първият пост от темата, там изрично пише че нова загадка се пуска след познаването на старата, и в този ред на мисли на всеки ще му е очевидно на какво отговарям. Още повеч1е че ти си пуснал твоята СЛЕД отгова за който ми разправяш че не бил верен.Просто се заяждам за спорт
Та като каза ферибот това да не е един от американските тренировъчни самолетоносачи получени чрез преустройство именно на фериботи и използуване на големите езера? но онези доколкото си спомням снимките във флотомастър са с гребни колела.Comment
-
LSТ 4001. Въпреки че всъщност си е десантен кораб-док. Казва се Осуми.Gaden Gogi написаСъдейки по вулканите (италианците имат 76мм ) обаче това наистина би трябвало да е японският LS
Остават ви още два(а на мене още 157) давайтеCan't talk! Got to Shoot!Comment
-
Така ли? А защо пуснаха загадка без някой да е познал ферибота?
Ферибота не е самолетоносач въобще. "Оръжието" му е доста по-старо от самолетаCan't talk! Got to Shoot!Comment
-
Абе ти още за онзи загубеният минен заградител ли говориш???? Нали ти казах че в Криле са ти го познали. А за втората при положение че вече си написал пак там отговорът също не смятам че е актуална. А и още нещо: като даваш жокери: ами гледай да са верни.Comment
-
Еми аз имам проблеми с това, 1 от 10 успявам. Ето сега пак пробвам и ми дава "The page cannot be displayed". Ако искаш дай някакъв мейл и да ти ги пращам на него. приготвил съм няколко , при това са все на големи кораби, щ'ото ако почнем с катери.....Comment
-
Кое не беше верно? Мини има от доста преди самолетите. А снимката на първия жълтур наистина е правена след ВСВ(ако не верваш потърси си я на www.hazegray.org)Gaden Gogi написаАбе ти още за онзи загубеният минен заградител ли говориш???? Нали ти казах че в Криле са ти го познали. А за втората при положение че вече си написал пак там отговорът също не смятам че е актуална. А и още нещо: като даваш жокери: ами гледай да са верни.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
1. Казал съм ти че загадката е позната.
2. Очевидно ти говоря за самолетоносач, а минзагът от никъде не прилича на такъв.Comment
-
Най-после успях да кача нова снимка, ха познайте какъв е този мощен кораб. Загадката е мноого лесна.Comment
-
-
-
второто го позна (абе може и да беше Родни ама от тази снимка не може да се различи) а за първото грешиш.Comment
-
-та аз нищо не чаткам от кораби а познах.просто не ми се ровеше в снимките .аз бях пуснал една снимка на японеца в криле
Comment