Конститюшън?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденки
Collapse
X
-
KapitanNemo написа Виж мнениеПрилича ми на Варна, но не знам от коя година е фотографията.
Снимката е направена на 11.09.1944 в 06:58 часа.
Някой може ли да коментира къде са Кораловагъ, Морския Арсенал и Държавната корабостроителница?
Снимката е направена от немски разузнавателен самолет, за да докаже пред Главното Командване в Берлин, че заповедта за самопотопяването (самоунищожаването) на 30. Флотилия и 3. Артилерийска флотилия е безусловно изпълнена. Девет часа преди това U-19, U-20 и U-23 са самопотопени пред бреговете на Турция.
Ето и още един много интересен документ (Протокол) , даващ информация за самопотопяването на артилерийските барджи от 3. Артилерийска флотилия, новосформирана през февруари 1944 година, с район на действие в Черно море.
Един много интересен момент от най-новата ни история!Last edited by Krassi666; 17-02-2013, 18:44.Einigkeit und Recht und Freiheit
fuer das deutsche Vaterland!
(August Heinrich Hoffmann von Fallersleben. 1841)
Nationalhymne der Bundesrepublik Deutschland.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеТова да не е Базалт? И аз си помислих за установка, но има прекалено много неща които биха изгорели при топъл старт. А на базалт установката се наводнява преди изтрелване от крайцер, така че няма проблем.
2. Базалт/Вулкан са с горещ старт, явно не горят джаджите: Стрельбы ракетный крейсер Варяг
3. В пристъп на поредната административна гениалност универсален пуск е изискан за П-700 Гранит, тоест наводняват 949A (което е подводница) и 1144. Преди и самолетоносачите са наводнявали, ама вече не бачкат ракетите, та го нямат тоя кахър
Comment
-
Значи съм писал за Гранит (не можах да си спомня на коя от двете ПУ се наводняваше, не ми се ровеше и заложих на Базалт по спомени). Така че съм познал по случайност(поне като модификация на скалната култура, дето вика Годжи)
Иначе сега се загледах че всичко вътре е екранирано, но не ми побира главата защо в шахта за топъл старт всичката тази апаратура е вътре в шахтата а не отвън. Ще е по-лесно отколкото да се екранира. Ама аз и за това не съм ракетен инженер.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment