Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кубрика на простите моряци

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Такао - най големия японски тежък крайцер в момента на завършването си е 11 850 европейски тона, не дълги английски.При модернизацията нараства, тъй като му се слагат були с щирина 1.20-1.30м и дебелина на прегадите по 19-16мм от D стомана. Последната модернизация, което е извършена става 38-40г.и Япония не е страна по нито един договор.Тогава стандартното водоизместване на Такао е около 13 500, пробван на изпитания при 2/3 окол 14 838 тона постига 34.30 възла при 133 000 к.с.Максималното водоизместване е 15 000 тона.ТА първата модихикация които са двутръбни и са парогазови не са защитени - кислородните - четиритръбни са защитени с 25мм броня, както и системите за презареждане са защитени с 25мм броня.Артилерията е картонена, но и британската е картонена.Бабрбетите са много добре защитени - 127мм и 76мм на различните кули.За красота си е въпрос на вкус
    П.В.

Comment

Odzava написа
      Обещавам по един слядолед
      Аз обичам шоколадов с течен шоколад, на Дарко, в кутии по 1 киле го продават, а самите кутии са много подходящи за транспорт на модели, та като дойда в Пловдив в петък си чакак ОБЕЩАНИЯТ сладолед. така към 16,10 може да ми го донесеш в книжарницата.

Comment

Мен можеш да ме черпиш една бира
        П.В.

Comment

човекът обеща сладолед, ама не се притеснявай, аз ще изям и твоят.

Comment

Що :? На цената на сладоледа ще черпи една бира!
            П.В.

Comment

'щото аз пия бира само по необходимост, пък и човекът изрично каза СЛАДОЛЕД, освен това е в Пловдив и тебе няма да те има

Comment

Да земеш да си смениш аватара. Навлизаш в мойта неприкосновена територия
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Двамата ставате вече досадни. Ако си сложа Меркава след малко ще кажеш че се заяждам с тевтонската мощ

Comment

:lol:

напротив, слагай си Меркавата, двата танка са съвсем различни. Единия е империалистически, другия е практичен
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Гоги, свободен си да слагаш какъвто аватар искаш.Както виждаш не те заяждам за танка.
                      П.В.

Comment

я дайте кратка инструкция какво мога да си сложа като аватар без да предизвиквам възмущение. :x

Comment

ми аз нямах претенции докат беше с плацикащ, ама нещата на вериги по-присърце ги вземам

що не си сложиш един ейбрамс
                          albireo написа

Comment

'щото е грозен, оня луфт между корпуса и купола плаче да бъде поразен. Обаче на изложбата съм занесъл еди, в европейски камуфлаж.
                            Айде и аз да се заям на тема правопис: пред "що" се слага апостроф :twisted: :twisted:

Comment

асс си ползувам правописса както ми е кеф имам право, при положение че го владея перфектно

( и не се опитвай да коментираш отсъствието на запетайка пред "че" аз си слагам запетайките когато и където реша че има нужда освен когато се пише официален текст, разбира се)
                              albireo написа

Comment

брей ка се върза Иначе интересна постановка за владеенето и за правото, ето може да използуваме същата формулировка: аз познавам идеално наказателният кодекс, това ми дава право да извършва всички видове престъпления по усмотрения и в зависимост от кефа. :twisted:

Comment

Working...
                                X