Попай, снимките не стават, като ги ресайзна почти нищо не се вижда, снимката трябва да е почти квадратна, и за предпочитана височината да е по-висока от широчината, примерно онази снимка дето дава бордов залп, или дригата където боядисват носа, въпросът е че аз не съм ги намерил в нета, ане ми се сканира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кубрика на простите моряци
Collapse
X
-
твоята е със стари телени пушкала, небронирана рубка и със 150мм снаряди ще го дупча това ненеке.По бърз съм, щот развивам по 31.65 възла срещу твоите мижави 30.Оръдията ми са идеални за целта за която е построен кораба - рейдер.Той не е предвиден за бой в линия, пък и никъде няма бой в линия.Я кажи колоко е бронята на кулите на Венгард - 343мм - че тя е по-тънка и по-нискокачествена от тази на Шарнхорст защото е от ПСВ.Колко е бронята на барбетите 299мм крещу 350мм?Май съм по-добре защитенП.В.
Comment
-
сега ако ми обясните защо не бяхте пред театъра когато трябваше да бъдете там ( вие си знаете кои сте). Да се разкарвам аз в неделя , да обикалям всички кафенета в раьона (преброих 4), да се излагам да разпитвам непознатите които поне от далече приличат на снимката, пак хубаво че повечето народ бяха англо и германо говорящи. :evil: :x
Comment
-
Tам бях точно в 10:30 с 300 баби германки, почитателки и наборки на Ерих Рьодер. Та както казва Пламен кьм 10:45 ми се обади и се видяхме. А ти що не се обади? Щяхме да те видим някак си. Нали си записа ГСМ-ма ми?Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
Comment