Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кубрика на простите моряци

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Попай, снимките не стават, като ги ресайзна почти нищо не се вижда, снимката трябва да е почти квадратна, и за предпочитана височината да е по-висока от широчината, примерно онази снимка дето дава бордов залп, или дригата където боядисват носа, въпросът е че аз не съм ги намерил в нета, ане ми се сканира.

Comment

Хората, хукнаха да ти търсят и аватар?
      П.В.

Comment

Очевидно сам си намерих. Както се казва full broad side. Suma wreme съм я търсил и още толкова съм си играл да я оформям докато стане подходяща за аватар

Comment

това ли новата ти яхта? :lol:
          П.В.

Comment

яхта ама с 15" не като твоята недовъоръжена , нискобордна, котелогръмкаща, носозариваща гемия.

Comment

твоята е със стари телени пушкала, небронирана рубка и със 150мм снаряди ще го дупча това ненеке.По бърз съм, щот развивам по 31.65 възла срещу твоите мижави 30.Оръдията ми са идеални за целта за която е построен кораба - рейдер.Той не е предвиден за бой в линия, пък и никъде няма бой в линия.Я кажи колоко е бронята на кулите на Венгард - 343мм - че тя е по-тънка и по-нискокачествена от тази на Шарнхорст защото е от ПСВ.Колко е бронята на барбетите 299мм крещу 350мм?Май съм по-добре защитен
              П.В.

Comment

ima specialna tema po wyprosa.

Comment

сега ако ми обясните защо не бяхте пред театъра когато трябваше да бъдете там ( вие си знаете кои сте). Да се разкарвам аз в неделя , да обикалям всички кафенета в раьона (преброих 4), да се излагам да разпитвам непознатите които поне от далече приличат на снимката, пак хубаво че повечето народ бяха англо и германо говорящи. :evil: :x

Comment

Бяхме седнали в кафенето "Пред театъра" точно пред Народния театър - ти как не си ме видял!!!???
                    П.В.

Comment

В 10,45 ви нямаше в нито едно от кафенетата, обиколих ги всичките.

Comment

Точно в 10.45 бяхв дясното кафене - ако си с гръб към Народния театър и лице към фонтаните кафенетата отпред се делят на две - е, ние бяхме в дясното - това което и към Министерство на отбраната.Аз не видях Попай.Обадих му се по мобилния, той стана, махна ми и така се намерихме.
                        П.В.

Comment

Както казах в 10,45 обиколих всичките 4 кафенета като дори минах между масите и там ви нямаше.

Comment

значи сме се разминали.Ние седяхме до 12.30
                            П.В.

Comment

Tам бях точно в 10:30 с 300 баби германки, почитателки и наборки на Ерих Рьодер. Та както казва Пламен кьм 10:45 ми се обади и се видяхме. А ти що не се обади? Щяхме да те видим някак си. Нали си записа ГСМ-ма ми?
                              Rolling, turning, diving
                              Rolling, turning, diving, going in again
                              Run, live to fly, fly to live, do or die
                              Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

рАЗНИ ХОРА ДЕТО НЕ ГЛЕДАТ КЪДЕ ТОЧНО ПИШАТ МИ СЪЗДАДОХА РАБОТА ЗА 1/4 ЧАСТ ДА МОДЕРАТОРСТВАМ.

Comment

Working...
                                X