жалко, че млъкнаха, като ние се намесихме :lol: :lol: :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да пробваме отново
Collapse
X
-
Е аз няма толкова търпение. Ще пратя есминците да поставят димна завеса и ще се приближа на 10 км. после по данните на радара, с право мерене, би трябвало наимам много висок % попадения, а за по-сигурно може да пратя есминците да се връткат да ми коригират огъня, проблемът е че Яматото няма да е само :o и вся някой ще ми попречи. А в нощния бой тебе може да те освети и охранението.
Comment
-
Гргг, предвид че тези двата са едни от най-нелюбимите ми кораби. няма даимам особенна охота. Предложи нещос британски флот. Примерно Няколко Ямато+ крайцери+есминци срещу няколко Венгард+крайцери+есминци. Ето джапанките ще имат предимство на по-големите крайцери и линкори, а ако искаш може да включим и самолетоносач.
Comment
-
Първият Морски Лорд (демек Аз) не харесва тройкитев (от какъвто ида било вид ) Пък и с тези наличности ще му скъсам задника на Яматао, е все пак трябва да има някакво численно превъзходтсво. Но ако искаш можем да броим всички нови британски кораби , срещу новите Японски, а може и модернизираните :twisted:
BTW:това беше конструкторска тема :cry: :evil:
Comment
Comment