Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали да пробваме отново

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

жалко, че млъкнаха, като ние се намесихме :lol: :lol: :lol:
    П.В.

Comment

Ъхъ, щеше да ми е забавно да обсъдим как А-20 се мъкне с 2х1000 кг бомби.

Comment

Щеше да е забавно да поспоря с Тони как може да бъде потопен Ямато от Айова или КГV
        П.В.

Comment

К'ъв Тони? А Елемаг не беше ли на срещата на Плиска?? Иначе може и да го потопи, ако се държи достатъчно далече, така че джапанките да не могат да постигнат попадение, пускаш димна завеса и пуцаш по радара.

Comment

Ще го следвам на визуален контакт около 32-35 км+ радарен до падане на нощта.След това като го опукам от 15-12 км.Най-мощните японски прожектори имат обхват 8км и това е било разстоянието на боевете /нощните - ще го гърмя от два пъти по-голяма дистанция и той няма да ми направи нищо
            П.В.

Comment

Е аз няма толкова търпение. Ще пратя есминците да поставят димна завеса и ще се приближа на 10 км. после по данните на радара, с право мерене, би трябвало наимам много висок % попадения, а за по-сигурно може да пратя есминците да се връткат да ми коригират огъня, проблемът е че Яматото няма да е само :o и вся някой ще ми попречи. А в нощния бой тебе може да те освети и охранението.

Comment

Дай да направим някакъв сценарии направо - с есминци леки и тежки крайцери от двете страни - дай годината
                П.В.

Comment

Гргг, предвид че тези двата са едни от най-нелюбимите ми кораби. няма даимам особенна охота. Предложи нещос британски флот. Примерно Няколко Ямато+ крайцери+есминци срещу няколко Венгард+крайцери+есминци. Ето джапанките ще имат предимство на по-големите крайцери и линкори, а ако искаш може да включим и самолетоносач.

Comment

Добре, Шокаку, но дай някой завършен по време на войната кораб - КГV+Саут Дакота
                    П.В.

Comment

На венгард технологиите са му от тогава. +това аз няма да има тежки крайцери а ти ще си имаш, твоят линкор е доста по-голям, така че няма нужда да дребнееш.

Comment

Аз бих сложил на Ямато 2-3 тежки крайцера, още толкова леки 10 есминеца 1 самолетоносач
                        Ако съм с Айова слагам 2-3 тежки американски от Орлинс и Балтимор + 3-4 Бруклина за близък бой през нощта - останалото Флечъри и Съмнъри -15-20 2 самолетоносача Есекс
                        П.В.

Comment

Венгарди, Единбург, Батъл, Илъстрис.

Comment

Не ле кефи повече Венгард, но с три тройки - я 406мм - я 381мм нещо като Лайън
                            П.В.

Comment

Първият Морски Лорд (демек Аз) не харесва тройкитев (от какъвто ида било вид ) Пък и с тези наличности ще му скъсам задника на Яматао, е все пак трябва да има някакво численно превъзходтсво. Но ако искаш можем да броим всички нови британски кораби , срещу новите Японски, а може и модернизираните :twisted:
                              BTW:това беше конструкторска тема :cry: :evil:

Comment

Махни тия модернизирани тенекета с допотопна скорост.Сложи 5 КГV срещу 2 Ямато със сътветния брой леки и тежки крайцери и работата е готова
                                П.В.

Comment

Working...
                                X