Кухулин, мисля, че не разбра какво казах - не съм против строежът на самолетоносачи, против съм направата им на тройни цени с цел да се изхранват хора във веригата които нямат общо с направата на самолетоносачите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каюткомпания-място където офицерите пият чай и си приказват
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Разбирам те и съм напълно съгласен с теб, просто си разсъждавам за същността на процесите, хмм... на пределно ниско ниво
Иначе ситуацията е такава не само при самолетоносачите, а в целия флот. Изключенията са може би в размер до 10% от бюджета за капиталови разходи, не повече. Останалите 90% са със същата ефективност като самолетоносачите. Ще взема по-нататък да напиша нещо за атомните им подводници, там пък каква бакия е...
За съжаление нямам детайлен поглед върху другите клонове на въоръжените сили - USAF, Army и т.н. - но предполагам, че и при тях положението не е по-различно.
Comment
-
Мисля че се забрави откъде тръгна разговора, което не е проблем само по себе си (този разговор може да бъде интересен), но е проблем по отношение на "критиката". Никой не твърди, че няма нужда от ВПК и държавни поръчки, нито пък че те са безмислена работа. Разговорът тръгна от друго - по-точно, от твърдението (което аз намирам за неточно, затова и възразих), че ВПК и държавните поръчки в него сами по себе си са в САЩ стълбът, на който се държи цялата им икономика, иначе казано, че САЩ са богати защото държавата поръчва и купува все нови и нови оръжия и боеприпаси в огромни количества и харчи стотицимилиарди за въоръжените си сили. Твърдението е на Мировк.
Аз критикувах, че макар и да има определени индиректни икономически ползи от влагането на държавни пари във ВПК (споменах ги още тогава, след това разговорът се разви върху тях), по отношение на държавата и обществото това си е дупка, която (в чисто финансов план - или икономичеки) трябва да се изливат огрочмни средства, за сравнително малка възвръщамеост (мизерна директна и по-голяма индиректна). Ясно е, че всички тези оръжия са нужни, за да играят определена политическа роля, а тя на свой ред може да се връща под формата на икономически дивиденти.
Т.е. основната ми теза е, че за да имаш силна, модерна и добре въоръжена армия, за да разработваш все нови и нови оръжия се иска много силна икономика, чиято сила идва от другаде, не от ВПК. Силна икономика => богата държава => много пари за преразпределяне => големи политически нужди => огромни суми във ВПК и въоръжените сили. А не огромни суми във ВПК => силна икономика => Богата държава.
Т.е. не става номерът със самозациклянето - ако си представим държава-хегемон (а ла САЩ), тя има нужда от огромни суми за да поддържа най-големите и модерни въоръжени сили, икономическата й сила идва от влагането на тези суми във ВПК, т.е. ВПК се самофинансират, че и генерират огромни печалби за държавата . В тази ръзка веднага се сещам за СССР през втората половина на миналия век, т.е. огромни средства затворени във ВПК и огромни въоръжени сили върху слаба икономическа база, не само че водят до задълбочаваща се икономическа криза, но и тези въоръжени сили не дават никакъв смислен икономически резултат в геополитически план, дори напротив, водят до нови икономически загуби (вярно, можем да кажем, че това е специфично, защото се преследват политически цели, но от друга страна в една среда, в която не се преследва икономическия интерес, а политическия (всичко се подчинява на нуждите на ВПК) това може да се окаже правило).
Comment
-
Съгласен съм с Голъм, само ще допълня нещо от моята гледна точка.
Военно-промишления комплекс има отношение към икономиката само доколкото:
а.) е място, към което изтича голям част от държавния бюджет и което би трябвало (по идея) да бъде контролирано и периодично ревизирано, тъй като навсякъде, където има секретност, има и разхищение и корупция, заради самата природа на непрозрачните за обществото сделки. Т.е. - неизбежно е в някаква степен.
б.) в него работят по идея висококвалифицирани кадри, които е желателно за държавата и обществото да бъдат запазени, защото веднъж загубени, след това се създават трудно, или поне - значително по-трудно, отколкото примерно офицерският корпус.
Реално за икономиката е по-важно дали има работни места за висококвалифицирани професионалисти, които да не се ограничават само с финансовата сфера. Наличието на технически експерти, каквито навремето са били изградени покрай индустрията навремето даваше гръб и на останалите области. Сега индустриите на развитите страни (не всички, но повечето) са изнесени към бившия "Трети свят" и съответно делът на този тип технически експерти е намалял значително. Еволюция - нормално явно, която обаче намалява силата и опората на икономиките на развития, бивш "Първи свят". Бивш - защото икономическата криза, когато един ден приключи, вероятно много ще размести картите и това, което се е подразбирало под "първи" или "трети" свят през 70те-90те години на ХХ век просто вече няма да е валидно (вече не е, всъщност).
Всъщност, ВПК е страничен спрямо връзката между индустрия (високотехнологични производства + технически кадри) <=> технически висши учебни заведения (технически кадри, обучавани във връзка с нуждите на въпросната индустрия). Тъй като всичко в нашия свят се променя и явно делът на индустриалното производство в "Първия свят" продължава да пада за сметка на останалите отрасли на икономиката, ВПК в някакъв момент ще е в известен смисъл като оазис за определени типове технически специалисти. Кой знае ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Российские кораблестроители выходят на советские темпы производства
Журналистите пак са изписали бая, хмм, неточности, но не това е важното. Хубаво е, че е заложен четвъртия корпус за ЧФ, понеже имаше доста силни съмнения в това. Лошото е, че спускането на Адмирал Григорович се забавя - според някои данни може би над половин година. Все пак нещата се движат в добра посока, видно е.
Comment
-
Честно казано не успявам да разгадая даже кои са лодките на снимкатa. И много сериозно намяза именно на фотошопКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Пък аз се зачудих защо толкова си приличат. Само ми е чудно защо им е вертолетоносач с такива размери. Там по-скоро би подхождал F-35Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеСамо ми е чудно защо им е вертолетоносач с такива размери. Там по-скоро би подхождал F-35
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеРоссийские кораблестроители выходят на советские темпы производства
Журналистите пак са изписали бая, хмм, неточности, но не това е важното. Хубаво е, че е заложен четвъртия корпус за ЧФ, понеже имаше доста силни съмнения в това. Лошото е, че спускането на Адмирал Григорович се забавя - според някои данни може би над половин година. Все пак нещата се движат в добра посока, видно е.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеПък аз се зачудих защо толкова си приличат. Само ми е чудно защо им е вертолетоносач с такива размери. Там по-скоро би подхождал F-35This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЗнае ли се защо са планирани само 6 броя от това хубаво корабче? Финансови причини, или не им трябват повече? Може пък да е защото и Талварите са също 6. Сигурно продават на индийците с такава надценка, че от печалбата от един продаден кораб, строят един за себе си.
1) не е сигурно, че корабчето е много хубаво по съвременните стандарти - проекта е доста стар;
2) не е сигурно, че корабчето е най-подходящото за задачите на ВМФ;
3) бая скъпо излиза, май към $500 милиона последно.
От другата страна седи решаващия позитив - поточната линия действа доказано ефективно тук и сега, което дава възможност експресно да се запълнят най-тревожните дупки във флота. Същевременно се строят много по-модерни проекти, обаче темповете са...
Comment
Comment