Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПТЗ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Монтана:

Comment

Нещо не се отваря на Монтаната.Пробвай да го прикачиш пак.Например Ришельо има много полезно уплътнение от Ебонит -Мус, което да погасява силата на торпедния взрив и да уплътнява от наводнения.
      П.В.

Comment

При мен се вижда.
        Втори опит:

Comment

Не зная доколко е ефективно би било бронираното дъно на Монтана - той си остава проект.На Ямато дъното не е изпитано срещу подводни взривове.От друга страна и други държави /Германия на Н-41 предвижда бронирано дъно/ се насочват към този вариант, макар че на мен ми се струва по ефективно няколко - -3 разнесени дъна - тройно дъно
          П.В.

Comment

Пък аз зная колко ефективно е, просто прочетете за адриатическите държави и ще намерите много хубаво описание,

Comment

Нещо не си дописал - кое знаеш колко е ефективно - бронираното дъно или тройното?
              П.В.

Comment

Broniranoto, тройно имат практически всички големи кораби в района на погребите.
                Last edited by Gaden Gogi; 22-12-2004, 16:35.

Comment

Проект 24

Comment

Е че? какво имаш предвид? +това този кораб е само проект.

Comment

Давам го за нагледност.
                      Някой май питаше какво е ПТЗ
                      ето още един адрес,за поглеждане:

Comment

Ух за нагледност ако някой ми припомни в понеделник може да сканирам от "Гангут" различните варианти на ПТЗ за пр. 23-бис,там са се разглеждали и Пулезе и Американска и др. много нагледно.

Comment

Ок, сега се сегих, че мрежовата защита е била ефективна срещу торпеда с малък боен заряд - нека си припомни действията на японските миноносци срещу броненосеца Севастопол в бухтата Белия вълк - потопява два, поврежда още няколко
                          П.В.

Comment

Plamen написа
                            Ок, сега се сегих, че мрежовата защита е била ефективна срещу торпеда с малък боен заряд - нека си припомни действията на японските миноносци срещу броненосеца Севастопол в бухтата Белия вълк - потопява два, поврежда още няколко
                            Ще позволиш ли само една мъъъничка корекцийка несвързана с темата. На български се казва "залив", не "бухта"
                            Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Pyk i nikoj ne e kazal че мрежите са не ефективни, ефективни са, само дето корабът трябва да е неподвижен.

Comment

Готово, ето схемите за които говорих. BTW пр. 23 си е бил доооста мощен кораб, ако и с не напълно използувани възможности на водоизместването.

Comment

Working...
                                X