If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не се отваря на Монтаната.Пробвай да го прикачиш пак.Например Ришельо има много полезно уплътнение от Ебонит -Мус, което да погасява силата на торпедния взрив и да уплътнява от наводнения.
Не зная доколко е ефективно би било бронираното дъно на Монтана - той си остава проект.На Ямато дъното не е изпитано срещу подводни взривове.От друга страна и други държави /Германия на Н-41 предвижда бронирано дъно/ се насочват към този вариант, макар че на мен ми се струва по ефективно няколко - -3 разнесени дъна - тройно дъно
Ух за нагледност ако някой ми припомни в понеделник може да сканирам от "Гангут" различните варианти на ПТЗ за пр. 23-бис,там са се разглеждали и Пулезе и Американска и др. много нагледно.
Ок, сега се сегих, че мрежовата защита е била ефективна срещу торпеда с малък боен заряд - нека си припомни действията на японските миноносци срещу броненосеца Севастопол в бухтата Белия вълк - потопява два, поврежда още няколко
Ок, сега се сегих, че мрежовата защита е била ефективна срещу торпеда с малък боен заряд - нека си припомни действията на японските миноносци срещу броненосеца Севастопол в бухтата Белия вълк - потопява два, поврежда още няколко
Ще позволиш ли само една мъъъничка корекцийка несвързана с темата. На български се казва "залив", не "бухта"
Comment