Да, подготвили са се за отбрана и по всичко личи, че са пределно сериозни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Руският Флот
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеТрябват им и още как. Особено десантите. Ако успеят да ги докопат читави, ще ги гушнат.
Comment
-
Всичко що е десантно ще им е нужно, без значение от годинките. Освен "сирийския експрес" ще имат нужда от редовно снабядяване на Крим, по море. Стига, разбира се, украинските екипажи да не предприемат действия а ла "Кореец" в ЧемулпоСнимки - http://niki-zlatev.blogspot.com/
Comment
-
"Сирийският Експрес" си беше живо помпане на мускули без реален ефект,Америка не се беше заела сериозно да "решава" "проблема Асад" иначе при реална морска блокада като в Югославия,БДК-тата само щяха да си обикалят покрай сирийските брегове.А и 5 БДК-та носят десант по-малко от една "Тарава",а и да не забравяме ,че проливите все още са турски а те винаги могат да намерят причина да не пуснат БДК-тата да минат.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТова е големия въпрос - дали турците няма да затворят целия ЧФ в Черно море.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
komuso написа Виж мнение"Сирийският Експрес" си беше живо помпане на мускули без реален ефект,Америка не се беше заела сериозно да "решава" "проблема Асад" иначе при реална морска блокада като в Югославия,БДК-тата само щяха да си обикалят покрай сирийските брегове.А и 5 БДК-та носят десант по-малко от една "Тарава",а и да не забравяме ,че проливите все още са турски а те винаги могат да намерят причина да не пуснат БДК-тата да минат.
Проливите като са турски не спряха ли натовските кораби през 2008г.?
Според мен корабите ще се изтъргуват, а ако от Украйна отпадне Одеска, Николаевска и Източната част няма да имат нужда от никакъв флот.
Comment
-
Турция номера с проливите го е правила вече няколко пъти(Карибската криза е единият случай).Освет това по време на 8.8.8 в Черно море имаше една натовска корабна група а и никой не спря "Бърка" дето занесе "хуманитарна помощ" в Грузия.Турците имат свои интереси в Крим и ще си ги отстояват както те си решат освен това от 3 до 5 милиарда военна помощ от Америка на година никой не е идиот да отказва.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение"Нам показали приказ министра обороны России Шойгу принимать украинские корабли в состав ЧФ РФ. Мы не согласились перейти на сторону РФ, а потому корабли отошли от причала и стали на якоря посреди озера Донузлав в метрах 500 от берега", - отметил он.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Това с корабите в момента е чиста история дебилизъм - нито им трябват, нито нищо - въпросът де факто вече е решен Крим къде ще бъде, не им пречеше нищо кавалерски да ги пуснат да си ходят по живо по здраво.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment