Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крокодилски сълзи роня и сърцето ми се къса

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ако ще правиш подобни доработки ще ти останат 4 кули от главния калибър, в такъв случай ще можеш да напавиш Гнайзеннау след модернизацията.

Comment

да но трябва да си купя цял нов Гнайзенау
      П.В.

Comment

Re: религиите и войните

Е че да не искаш аз да ти го купя :? :lol:

Comment

Защо не?:lol: Вторият Бисмарк ще ми го подари този приятел, който има Родни на Тамия, тъй като него здраво го помързява да строи кораби:-P
          П.В.

Comment

:lol: :lol: Единствено съм съгласен да трампим въпросния родни за един Бисмарк или Гнайзеннау.

Comment

На коя фирма?
              П.В.

Comment

Еми освен ревелски други да знаеш да се продават в отечеството? Или може би искаш моя Аерфиксовски Бисмарк??? Трябва да ти кажа че е по-добър от Ревелския, а предвид че на Ревел Тирп и Бис са дадени еднакви (а не са) е много готино да са ти от различни фирми

Comment

И аз това си мислих, тъй като Тирпиц е с 3м по-дълъг от Бисмарк, в мащаб 1/600 ще добави още 0.5см.Airfix Bismarck in Bulgaria??!!:?
                  П.В.

Comment

Моят Бисмарк е от Аерфикс,И наистина се получава по-къс от Тирпиц, голям кеф като казах, обаче в момента е в жалко състояние, сега го привеждам в прилично състояние.

Comment

Може ли да се намери в Блъгария Бисмарк на Еърфикс?
                      П.В.

Comment

Много ме съмнява. Ако все пак си взимаш 2 Ревелски за преработка най-вероятно ще ти останат 6х2х150, склонен съм да ти ги купя.

Comment

добре, но искам да те предупредя, че от втория комплект ще липсва димохода +площадката около него, а единият чифт 150мм оръдия с далекомери - кърмовата група също ще ги чопна и ще ги подменя с тези без, тъй като Н класа има 4 150мм кули с далекомери.Само носовите нямат свои далекомери
                          П.В.

Comment

трябват ми само кулите, и евентуално зенитки, като си го вземеш си признай за да се спазарим. А може и аз да ти го взема в замяна на малкия Родни.

Comment

Няма проблем, ще ти кажа:tup:
                              П.В.

Comment

Do kyde stigna s twoq proekt на самоделка?

Comment

Working...
                                X