Ако ще правиш подобни доработки ще ти останат 4 кули от главния калибър, в такъв случай ще можеш да напавиш Гнайзеннау след модернизацията.
Крокодилски сълзи роня и сърцето ми се къса
Collapse
X
-
-
-
-
Защо не?:lol: Вторият Бисмарк ще ми го подари този приятел, който има Родни на Тамия, тъй като него здраво го помързява да строи кораби:-P
П.В.Comment
-
Comment
-
-
Еми освен ревелски други да знаеш да се продават в отечеството? Или може би искаш моя Аерфиксовски Бисмарк??? Трябва да ти кажа че е по-добър от Ревелския, а предвид че на Ревел Тирп и Бис са дадени еднакви (а не са) е много готино да са ти от различни фирми
Comment
-
И аз това си мислих, тъй като Тирпиц е с 3м по-дълъг от Бисмарк, в мащаб 1/600 ще добави още 0.5см.Airfix Bismarck in Bulgaria??!!:?П.В.Comment
-
Моят Бисмарк е от Аерфикс,И наистина се получава по-къс от Тирпиц, голям кеф като казах, обаче в момента е в жалко състояние, сега го привеждам в прилично състояние.Comment
-
-
Много ме съмнява. Ако все пак си взимаш 2 Ревелски за преработка най-вероятно ще ти останат 6х2х150, склонен съм да ти ги купя.Comment
-
добре, но искам да те предупредя, че от втория комплект ще липсва димохода +площадката около него, а единият чифт 150мм оръдия с далекомери - кърмовата група също ще ги чопна и ще ги подменя с тези без, тъй като Н класа има 4 150мм кули с далекомери.Само носовите нямат свои далекомериП.В.Comment
-
трябват ми само кулите, и евентуално зенитки, като си го вземеш си признай за да се спазарим. А може и аз да ти го взема в замяна на малкия Родни.Comment
-
-
Comment