Като гледам и тук както при флота върви усилена дискусия какво е по-добро "Бентли" или "Майбах" при положение че имаме пари за "Голф" втора употреба или да си оправим старата Жигула която и без това ще караме два пъти в месеца защото нямаме пари за бензин!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВВС на България - избор на изтребител
Collapse
X
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеПри война, нашата хипотетична ескадрила ще има кратък боен път, така че само еър полисинг
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеОттук леко се стига до извода,че евентуалната ескадрила трябва да има максимална ударна мощ на боен полет. Като ще живее кратко, поне да замине във Валхала с весело размахване на крилете
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеПовече, по-малко, въпрос на бюджет. Важното е да носи хубави, големи, нискозабележими ракети.
Comment
-
KapitanNemo написа Виж мнениеКато гледам и тук както при флота върви усилена дискусия какво е по-добро "Бентли" или "Майбах" при положение че имаме пари за "Голф" втора употреба или да си оправим старата Жигула която и без това ще караме два пъти в месеца защото нямаме пари за бензин!
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеТе всички носят, не е там проблема, а като го натовариш хубавичко, как ще лети...
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЗа СМТ не знам, но преди година и нещо се коментираше оферта за нов радар + авионика за нашите мигове за сума от порядъка на 4.5 милиона на машина.
Angelmr написа Виж мнениеАлтернативата е 700 милиона, която след 10 години също ще иска модернизация за поне 200 милиона. Дракен е описал защо. Така че 200 сега и след 10 години 700 ми се струва по-изгодна сделка от 700 сега и след 10 години още 200, като след 10 години ще имаме десет годишен самолет вместо нов, при стартова позиция с 8-10 самолета повече при варианта ремонт и модернизация на наличните мигове.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеАбе те всички носят, ама на различна цена А как ще лети не е от голямо значение - така и така е пътник, ако пробва да се измъкне с товара.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеАбе не съм много съгласен, честно казано.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеИли Грипен
Comment
Comment