If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип това не е лошо, защото страната над която осигуряваш чадър плаща. И то плаща много солено. Реално ти си тренираш пилотите и им поддържаш нальота за сметка на чужда държава. Предполагам за това чехите толкова се хвърлят на еър полисинг. Не само в Балтика, ами сега чак в Исландия имат изтребители
Ами другият вариант е Гърция Кое мислиш че ще ги заболи повече? Има ръзбира се и вариант примерно Италия. Абаче тогава колко ще трябва да плащат за гориво и амортизация не ми се мисли. Да не говорим ако нещо западноевропейско се наложи да се дислоцира там. Аз дори не знам дали имат инфраструктурата за това.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Тоя миноносец американски забравих още колко ще постои тук.
Самите руснаци и те напълно нарочно ни хабят ресурса на двигателите като вдигат техните.Заплануваното учение как ли ще се проведе...
Иначе чух история за този миноносец и как руски самолет 15 пъти се е придвижил все-едно ще го атакува докато им е скапал всичките комуникации-онези сигурно са си подали рапорта за уволнение.
То май и един от нашите ,които ги бяха вдигнали са му блокирали комуникациите...
Тоя миноносец американски забравих още колко ще постои тук. Самите руснаци и те напълно нарочно ни хабят ресурса на двигателите като вдигат техните.Заплануваното учение как ли ще се проведе...
Иначе чух история за този миноносец и как руски самолет 15 пъти се е придвижил все-едно ще го атакува докато им е скапал всичките комуникации-онези сигурно са си подали рапорта за уволнение.
То май и един от нашите ,които ги бяха вдигнали са му блокирали комуникациите...
Борисов отряза авиацията за нови самолети
Правителството категорично няма намерение да стартира замразения проект за купуването на нов тип многоцелеви изтребители за армията ни.
Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов след срещата му със заместник-помощник държавния секретар на САЩ за Европа и Евразия Хойт Ий.
И според мен отлагането беше предвидимо и очаквано. През есента предстоят местни избори. Сумарно на общинско ниво се разпределят много значими финансови потоци. Управляващите едва ли биха рискували да изгубят позиции заради големи разходи за превъоръжаване в такъв момент. Дори и придобиването на нови изтребители да стане с прозрачен конкурс, проведен в съответствие с експертните изисквания, темата най-вероятно ще бъде употребена като основа за очерняща популистка предизборна кампания.
Comment