Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Пускам това тук защото не знам къде другаде. Може би най-изумителното излитане което съм виждал. Ако не идваше от новинарска агенция щях да помисля, че е лош филм и аргументирано да обясня защо това е невъзможно. Два клипа са, както и коментар към тях:
http://news.yahoo.com/blogs/sideshow...190737222.htmlThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Мерси Equo, но в линка който съм пуснал има кадрите и извън и от вътре в самолета.
Такааа, както казах това дето пуснах горе е може би най-изумителното нещо, което съм виждал по темата, но току що му намерих конкуренция в аерото.
Ще дам кратко резюме, но филмчето ТРЯБВА да се изгледа. България краят на 60-те. Стари МиГ-15 се боядисват червени и се маха задната част на фанара. Два самолета с двама пилоти излитат на кислороден апарат и без фанар и се отдалечават 20 километра навътре в Черно Море. След тях излитат двойка МиГ-21 с въоръжени с Р-60(мисля). На 7 километра височина и 20 километра в морето, пилотите на МиГ-15 се катапултират и секунда след това 21-ците извършват пускове по тях. Двата самолета мишени са унищожени, летците се издирват с хеликоптер и се прибират от торпедни катери.
Кви хора са били тия?
https://www.facebook.com/video/video...=4321131144539This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Китаец:
+ концепт:
+ невероятно нагли плагиати :
И още: http://www.militaryphotos.net/forums...%BC%89/page343
Comment
-
невероятно нагли плагиатиКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеДаже и ястреб са нарисували на самолета
Comment
-
Обсъждаше се преди време ресурса на китайските двигатели. Ето малко пресни данни:
Модель самолета J-31 на авиасалоне в Чжухае
Представитель Центра АСТ имел на авиасалоне в Чжухае беседу с заместителем директора Шэньянского института двигателестроения, который сообщил, что в настоящее время ресурс китайского авиационного двигателя WS-10A Taihang до капитального ремонта составляет всего 300 часов. Прогресс с повышением ресурса и других характеристик есть, но медленный. По егоо словам, невозможно назвать какую-то одну проблему, по которой в двигателестроении КНР сложная ситуация - там имеется комплекс проблем, в том числе организационных и кадровых. Ситуация с двигателем WS-13 Taishan, который должен заменить российский двигатель РД-93, еще более сложная, чем с Taihang - ресурс двигателя WS-13 меньше ресурса WS-10A примерно раза в два.
Comment
-
Ами това съвпада напълно с данните които и аз бях пуснал. Само за сравнение АЛ-31Ф (Су-27) има 1000 часа а Ал-41Ф1 (ПАК ФА, Су-35С) 4000 часа.
Не че 300 часа е толкова малко за изтребител, можеш да си го експлоатираш, ама как ще обучаваш пилоти за него? Това значи че при нормална експлоатация и нальот на пилотите ти ще сменяш двата двигателя на всеки самолет на 6 месеца до максимум една година. АЛ-31Ф струва 4.5 милиона долара. Нормално е китайските копия на РД-93 и Ал-31Ф би трябвало да струват в този порядък. Значи между 8 и 16 милиона на година, на самолет, само за двигатели. Над 100 милиона до средата на жизненият цикъл на планера (ако приемем 4000 часа, за 10 години). Това и САЩ не могат да си го позволят.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment