Всеки път като видя да каца този самолет и си казвам че ще излезе Дарт Вейдър или някой ситски лорд. Клипчето е много хубаво защото ясно се вижда работата на електрониката да го държи стабилен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Last edited by Forrest; 19-06-2014, 16:14.
Comment
-
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Статия за политиката на американския Конгрес.
Why America’s Military Dominance Is Fading
In the long run, Congress’ inability to change the status quo is eroding the military’s readiness for the next fight and mortgaging the future for the present.
Mackenzie Eaglen
June 30, 2014С уважение контрол_alt.
Comment
-
Потерпевший сегодня катастрофу Малазийский самолет, за час до катастрофы пересекался над территорией Польши с самолетом президента России.
Контуры самолетов и раскраска похожая.
"произошло близ Варшавы на 330-м эшелоне на высоте 10100 метров. Борт номер один был там в 16:21 мск, малазийский самолет - в 15:44 мск"
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеАН-26 ВВС Украйна
На пилонах ФАБ 250
[ATTACH=CONFIG]25656[/ATTACH]"Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
pehotinec написа Виж мнениеРазмерът е твърде малък за ФАБ 250, ако го съпоставим със самолета или дори пилота от прозорчето. Това е доста дребна бомба по размер. Ако пък формата, стабилизатора и пр. наистина са от тамошни ФАБ 250, то значи между двете части на картинката нещо не е наред.
1: ФАБ-100
2: ФАБ-250
3: ФАБ-250-M46
4: ОФАБ-250
5: ФАБ-500M54
6: ФАБ-500
7: ФАБ-500-M62
8: ФАБ-5000
Украинские военные АН26 оснащены пилонами для бомбовой нагрузки
Вот ещ¸ фото
Видны эти пилоны. Так что, они занимаются не только транспортировкой грузов и разведкой,
но и вероятно бомбардировкой.
Именно этот ИЛ-76 (номер 76777) был сбит под Луганском
Comment
-
Възможно е и друго. Тази бомба изглежда по - малка и от ФАБ 100. Това е по друга класификация, където се тегли на фунтове....Може да е внесена, възможно е и да е останала от износ за някъде. Тогава снимката вероятно и да е истинска.Last edited by pehotinec; 19-07-2014, 14:55."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
Comment