Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК-ФА
Collapse
X
-
Super_Hornet написа Виж мнениеКрайно интересна е споменатата цена на сделката: "При этом общая стоимость проекта ПАК ФА для Индии была обозначена на уровне около 25 млрд. долларов при условии поставки всех 127-ми машин."This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Аз вчера я срещнах новината. Ще се самоцитирам:
Проект от такъв мащаб финансиран със собствени средства...поне на мен ми се вижда утопия. А и не е като "МиГ" да са зарити с пари. Както се вижда се борят със зъби и нокти за всяка поръчка, ако и да е нашата малка за ремонта на 14 РД-33.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеНапротив, очаква се приемането на въоръжение до 2-3 г.
За МиГ-35 това.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Според мен искаха да го прокарат в Индия, която да плати реално разработката, а после вече и за вътрешна консумация, както реално стана със Су-30.
По-скоро ми се струва, че ще приемат един полк, колкото да има РСК, съответно и да може да се експортира, щото в момента предлагат единствено тежки самолети - Су-30/35.
Comment
-
Аз пък оставам с впечатление, че последно време е голям зор да набуташ на някой нов самолет.
Едва ли не си даваш всички разработки и бъдещи пазари, само и само да продадеш някое друго хвърчило
За сделката с Бразилия говоря.
Единствено китайците си имат сигурен пакистански клиент, но и там е същата ситуация - нали точно пакистанците ни предложиха китайското си копие...
Кой според вас е потенциален клиент за МиГ ? Ама реално, не както ние сме потенциален клиент за Ф-35
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеTова беше отдавна.
Всъщност сега се сещам за някой, който е сигурен клиент без много изисквания - Австралия. Ама надали ще ги огрее скоро.
Обаче да купят руски самолет е абсурд. Първо си имат 24 броя F-18F, ако им трябва самолет поколение 4+, по-добре да си купят още хорнети, вместо да скачат на руски самолети. Другото е че вече нагазиха дълбоко в F-35 и няма връщане.
И не на последно място, ако купят руски самолет САЩ може да спрат да им купуват агнешкото, и тогава няма да имат пари за никакъв самолет
Аз на първо четене за клиент на евентуален евтин МиГ поколение 4+ се сещам за Аржентина.
Арабските монархии също мисля че биха диверсифицирали с някой не много скъп самолет флотилиите си.
Индия няма да купи МиГ-35 защото според собственото им законодателство нямат право да купят никой от самолетите участвали в MMRCA и заубили, без да проведат нов конкурс. Обаче нищо не пречи новият самолет да не се казва МиГ-35Last edited by Amazon; 01-10-2015, 01:18.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment