Предполагам че в реалните ситуации се е случвало хариерите да излитат и вертикално ( което им е и предназначението) така че вероятно за тези случаи си напълно прав за пределния радиус на действие на хариерите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Harier AV-8 срещу ЯК-141
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Горните линкове са от един много интересен блог - има снимки на Як-41 сега, различни проекти на негова база (стари де) и филм за създаването му.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Angelmr написаGaden Gogi
Предполагам че в реалните ситуации се е случвало хариерите да излитат и вертикално( което им е и предназначението) така че вероятно за тези случаи си напълно прав за пределния радиус на действие на хариерите. В повечето случаи обаче смятам че използването на рампата приравнява ситуацията откъм радиус на действие.
За ползата от Хариера в съвременен конфликт- по моему доста голяма, само той позволява на нация различна от амриканците да оперира с авиация (в случаят морка) далеч от своите бази, освен това неговото оборудвани е съпоставимо с това на останалите съвремемнни самолети....
Comment
-
Gaden Gogi написаА иначе темата предполагам е пуснат от човек искащ да докаже колко супер-пупер е руското чудо-юдо. И за да успее д аго направи ползва "неприятелска" машина 20 години по-стара- имаше един такъв индивид в морксат част, мреше си да доказва как неговите любими кораби са по-добри от "другите" останали от предната война (най-забавното е че дори и от тях не бяха).
Евалата Гога :rock: :rock: :rock: :rock:
И аз съм на същото мнение.
Моля пишещите съфорумци тук, хвалещи съветската техника да си захвърлят Западните лични автомобили и да подкарат съветските такива, щом като съветското е най-доброто.
:rock: :rock: :rock:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Такава "Лада" не отказвам
Иначе сравнението между коли и военна техника е както между домати и кисело зеле. Убеден съм че и двамата имате процесори на компа правени в Тайван и ко, ама не карате тайвански коли - логиката е същата„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
gollum написатемата е достатъчно конкретна.
Comment
Comment