AYB написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хи хи, какъв излагейшън, позиция на С-300
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Лесно е да се каже:
-Глупости говориш аз и некои избрани знаеме истината...лесно е ама е силно смешно... :sm113:
А защо ние или някой заинтересован биха купили точно този комплекс?
защо? аргументи? айде кало може и да се напъне...ама на аyb аргументите са лабави...отгоре тумблери от 60те години ама отдолу...ако знаете какво има...а па какво ше открия сега през викенда... :mhehe:
Comment
-
Много сте се разписали, бре..
1. Относно С-300: За изостаналостта на дадена техника, бих казал: Стига да изпълнява функцията която се изисква от нея, то всичко останало е допълнителен бонус.
Не че отричам , минимизацията и красивия външен вид, но хората са преценили, че и с това могат да си свършат работата.
Един старичък виц:
Щатски генерал от НОРАД, с въпрос към негов руски колека.
- Вие какви мерки взимате относно "Проблем 200"??
- Никакви.
- !!?
- Всичката ни електроника е с лампи!
Fil,
Относно прехватите на "Пейтриът" във войната в залива.
Изрелците бяха направили едно изследване относно успеваемостта на системата. Оказа се, че към момента в който американски висши функционери, на трибуната, пред на "n" - на брой медии твърдяха: "Успешен прехват на 49 от 50 цели", според изрелското проучване се наброяваха към 5-6.. /както бе посочено няколко поста по-напред/.
Оказваше се, че дори и снопа отсколки от "Пейтриът" да поразява бойната глава на "Скъд", то въпросната бойна глава не се отклоняваше от балистичната траектория на падане и удраше по-малко или повече край набелязаната цел.
При евентуалното и насочване към жилищен квартал, разбирате ....
Други проблеми от различен тип - ето един линк: http://www.manager.bg/articles.php?cat_id=8&id=1928
..където загиват 28 и са ранени 100 американски военни от пропуска на "супер оръжието" "Пейтриът".
..
2. А ако предположим, че снимките са правени от самият часови? Внесъл си е човека фотоапарат и ги е щракнал..
.Last edited by BAGA_TUR; 27-02-2008, 20:56...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
Fil написаЛесно е да се каже:
-Глупости говориш аз и некои избрани знаеме истината...лесно е ама е силно смешно... :sm113:
А защо ние или някой заинтересован биха купили точно този комплекс?
защо? аргументи? айде кало може и да се напъне...ама на аyb аргументите са лабави...отгоре тумблери от 60те години ама отдолу...ако знаете какво има...а па какво ше открия сега през викенда... :mhehe:
П.П. На полигони С-300 успешно е поразявал Скъдове, това се отнася не само до С-300В но и до П-вариантите.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Фил, бих ти обяснил кое как, или поне бих ти посочил откъде можеш да се сдобиеш с първоначална, а после и с по-сериозна информация за х-ките, както и за експлоатацията на С-300, но от показаното от теб досега отношение не личи стремеж да разбереш за какво става дума. Напротив - въз основа на някаква (доста глупава) пропаганда си си изградил някакво мнение за нещо, от което не разбираш и бъкел, и: "едно си баба знае, едно си баба бае".
Comment
-
Една вметка, Багатур
където загиват 28 и са ранени 100 американски военни от пропуска на "супер оръжието" "Пейтриът"
ПП Тази тема напредва в най-причудливи посоки."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаЕдна вметка, Багатур
това е доста тъпо изказване, от рода на "убит от пропуск на бронежилетката си". Пораженията са от Скъд, а не от Пейтриът.
ПП Тази тема напредва в най-причудливи посоки.
Каква им беше функцията??
Всеки си прави изводите..
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
AYB написаРадиото го е открил Александър Попов - руски учен.Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
bsb написаЗа мен е явно, че от тази тема нищо полезно няма да излезе. Предлагам първото мнение по нея с линка към снимките да се премести в тема "Любопитно", а тази тема да се заключи.
Иначе темата е полезна според мен...и ше помоля Кало да покаже и разясни това, което знае за този комплекс...за едно сте прави скромни са успехите на пейтриътите, но си давате сметка какво е да поразиш бойна глава на ОТР в реални бойни условия - да се държим сериозно...
Comment
-
Багатур, задачата на Пейтриът поначало не е да унищожава ракети, а и когато се използва срещу ракети, никой не е очаквал 100% ефективност. Очаква се да унищожи някаква част от ракетите, така че е безсмислено да цитираш един конкретен случай. По същата логика може да се цитира друг, успешен пуск, и да се твърди че системата е супер."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Това е и целта .
През Финландската война руснаците се "направиха" на слабаци и загубиха 200хил. души.Затова балтийските страни влязоха доброволно в СССР,а пък Румъния и "подари" Молдова .Хехехе
Западняците и швабите си взеха "поука" ,Хитлер нападна и руснаците се озоваха в Берлин,по рано и в Париж ходиха да разпуснат.
Така,че стига първосигнални размишления.
Вярно е ,че руснаците са ударили през просото,във военните им складове ,няма нищо и свалят направо от въоражение бойна техника за износ.
Но това не означава,че не могат да си оплакнат краката на Темза,ако ги насилят.
Comment
-
Dinain написаБагатур, задачата на Пейтриът поначало не е да унищожава ракети, а и когато се използва срещу ракети, никой не е очаквал 100% ефективност. Очаква се да унищожи някаква част от ракетите, така че е безсмислено да цитираш един конкретен случай. По същата логика може да се цитира друг, успешен пуск, и да се твърди че системата е супер.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment