Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хи хи, какъв излагейшън, позиция на С-300

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

AYB написа
    Не е сериозно ние мижитурките да оценяваме големите.
    Toва си е изцяло ВАШ проблем...там ти и сам си си написал какви сте, да не кажат после че съм обиждал.

Comment

Матчасть с-300 не изучал (больше с 25 знаком), но от людей знающих слышал, что для ввода данных в систему надо пощелкать 32 тумблерами! ;D В двоичном коде...Наверно, это и есть панель (одна из) ввода данных
      Оооооооо, ама тротоарни клюки няма да коментираме!

Gaden Gogi написа
      Toва си е изцяло ВАШ проблем...там ти и сам си си написал какви сте, да не кажат после че съм обиждал.
      Включвам и тези с големите претенции и самочувствие...
      Last edited by ; 27-02-2008, 18:00. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Fil написа
        Това е от там:

Без коментар!
        слава богу, че осъзнаваш неспособността си за коментар по темата. ти изобщо виждал ли си някога на живо военна техника? някакъв вид станции, РЛС, средства за РЕБ? пак ще те помоля, недей да раздаваш оценки в области, в които си некомпетентен. аз, например, имам някакъм опит със станции, и не смятам, че видяното от пулта на С-300, доколкото разбирам какво е, представлява някаква сложност за работа. това, че вероятно от игрички и филми, си свикнал с яки екранчета по военната техника, не значи, че реалността е такава.

Comment

кало написа
          . това, че вероятно от игрички и филми, си свикнал с яки екранчета по военната техника, не значи, че реалността е такава.
          пропусна шарените холограми
          Как да е, сигурно трябва да питаменякой ракетчик , но ме съмнява тоно тези пултове дето са на установката да са за нещо друго освен предстартова подготовка, струва ми се че "шарените" неща трябва да са в КУНГ някакъв...и все пак темата беш еза бестопанствеността, не са броят копчета.

Comment

Ок Кало приемам призивът ти за сериозно отношение по темата...Виждал съм на живо военна техника - отбих военна служба в Доброславци поглеждал съм отвътре МИГ23...ше ме прощаваш същата бангия! Игри не играя не ги понасям ама къде са тия тумблери на с300...на миговете23 тоже...къде са...какво да вземем...къде са съвременните "каски" на съвременните пилоти...

Comment

О, Боже! верно ли бангия? кой МиГ-23? е, това каските отива вече в "Майтапи"...

Иначе, - да, Гоги, то даже не е безстопанственост, а често - безхаберие и липса на достатъчно дисциплина в някои части на руската армия. Очевидно зависи от командирите.

Comment

По въпроса за безстопанственността (така ли се пише?), тая мисъл е просто култова:
                У нас слишком большая страна, чтобы вс¸ охранять.
                :mhehe:
                Виталий, това ще да означава само едно - прекалено много ви е територията и трябва да се уравновесят нещата
                "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

По въпроса за пултовете с лампи да кажа, че въпреки супер компютрите, още се използват на различни места - ЖП транспорта, в промишлеността и др. Причината за това е, че са много по-прости и надеждни.

Comment

кало написа
                    О, Боже! верно ли бангия? кой МиГ-23? е, това каските отива вече в "Майтапи"...
                    много добре разбираш какво имам предвид... :sm113:
                    Къде е една руска авиокаска :mhehe: къде са останалите...

Comment

Fil написа
                      Ок Кало приемам призивът ти за сериозно отношение по темата...Виждал съм на живо военна техника - отбих военна служба в Доброславци поглеждал съм отвътре МИГ23...ше ме прощаваш същата бангия! Игри не играя не ги понасям ама къде са тия тумблери на с300...на миговете23 тоже...къде са...какво да вземем...къде са съвременните "каски" на съвременните пилоти...

И аз бях войник, пък много капризи не проявявах. Каквото - такова...

Comment

AYB написа
                        По въпроса за пултовете с лампи да кажа, че въпреки супер компютрите, още се използват на различни места - ЖП транспорта, в промишлеността и др. Причината за това е, че са много по-прости и надеждни.
                        Така е...и без ирония наистина качествени усилватели има лампови и днес...обемисти, но надежни...разбира се що касае военна техника предлагам да ги забравим лампите...

Comment

Fil написа
                          Така е...и без ирония наистина качествени усилватели има лампови и днес...обемисти, но надежни...разбира се що касае военна техника предлагам да ги забравим лампите...
                          Ти нещо бъркаш усилвател с пулт за управление. Те нямат пряка връзка... Пулта за управление служи за въвеждане и извеждане на информация, а под капака може да има суперкомпютър.

Comment

разбира се що касае военна техника предлагам да ги забравим лампите...
                            моля те, не смогвам да пействам всичко в майтапи...

Comment

AYB написа
                              Ти нещо бъркаш усилвател с пулт за управление. Те нямат пряка връзка... Пулта за управление служи за въвеждане и извеждане на информация, а под капака може да има суперкомпютър.
                              Разбира се усилвателя го давам само за пример като отделен елемент...иначе май си прав...това е руски способ...ше се въвеждат данните с тумблери...32 пъти се цъка за една цел...а съпровожда 10 цели и отдолу естествено супер компютър... :mhehe:
                              Аyb като е отгоре така е и отдолу...това е ясно...

Comment

Fil написа
                                Разбира се усилвателя го давам само за пример като отделен елемент...иначе май си прав...това е руски способ...ше се въвеждат данните с тумблери...32 пъти се цъка за една цел...а съпровожда 10 цели и отдолу естествено супер компютър... :mhehe:
                                Аyb като е отгоре така е и отдолу...това е ясно...

Досадно е да се спори с тебе, пък и не си ми интересен като събеседник...

Ще се поразровя през почивните дни да намеря материали за С-300

Comment

Working...
                                X