Пилот написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USAF и USN трябва да се въоръжат с руски изтребители!
Collapse
X
-
Гост
-
http://forums.airbase.ru/index.php?showtopic=10739 малко инфо за радара AN/APG66may the Force be with you
Comment
-
Пилот написаДай да се разбереме. Ако ще атакувам самолетоносач, срещу мене НЯМА да излитат Ф-15 и Е-3С. Ти непрекъснато отклоняваш темата към цялостна отбрана срещу 2 изтребителя. Аз не твърдя че 2 Су-та стигат за да се потопят 1 самолетоносач и 20 кораба + 40 Ф-14. Та когато съм полк, 12 Су-та носят москит/противорадарни а останалите 24 са прикритие. (ако държиш да са 18-10хМоскит, 8-прикритие).
Ти подценяваш значението на противорадарните ракети пуснати срещу Е-2 (не Е-3С). Самолетът най-вероятно ще бъде свален.
Самолетоносачът едва ли ще има време да пусне 40 Ф-14 срещу мене. 250 км при скорост 2000-2200 км/ч означават около 6 минути за реакция. Имай предвид че в началото онези дори няма да знаят какво става!
Ще взема да ти купя речника на Penguins да прочетеш аджеба що за стока е mutually asured destruction или още по-добре е да потърсиш някои от колегите из форума учещи/завършващи/ МО да вземат да ти разяснят на тях едно лице с позивна Танас Г, няма начин да не им го е набивал в главата(знам щото и аз съм минал през тая школа, а тя е по-страшна даже и от Топ Гън )
А като свалиш АУАКС с Х-58 или друга противорадарна ракета молим те обади се!Last edited by Thunderchief; 08-03-2005, 17:49.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Thunderchief написаБинго!may the Force be with you
Comment
-
Хайде тогава да свършваме тази дискусия със заключенията "светът е нещо много засукано", "късметът е важен" и "нищо не е сигурно докато не се случи".
Han Solo, ако имаш някаква ценова листа на ф-ове, б-та, мигове и су-та, дай я насам! (нещо ми се намират 20 милиарда евро за харчене ). Ще ти бъда много благодарен.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написаХайде тогава да свършваме тази дискусия със заключенията "светът е нещо много засукано", "късметът е важен" и "нищо не е сигурно докато не се случи".
Han Solo, ако имаш някаква ценова листа на ф-ове, б-та, мигове и су-та, дай я насам! (нещо ми се намират 20 милиарда евро за харчене ). Ще ти бъда много благодарен.
А за ценова листа тя не е изложена като в супермаркет то много зависи от конкретните условия в достатъчно руски и западни сайтове има дадени приблизителни цениmay the Force be with you
Comment
-
Han Solo написаБинго, зер, ама и ти като почнеш да се отплесваш и да вадиш от девет кладенеца вода ми иде да те сритам Що дразниш Пилота? Та ти много добре знаеш че поетапно изваждат Ф-14 от активна служба и докато дойде времето да се срещат в бойни действия - евентуално с китайци или индийци няма да ги има за два самолетоносача, после двата самолетоносача оперират достатъчно далеч един от друг с цел да не представляват достатъчно крупна цел... и после забравяш че Сушките сигурно същоще имат нещо примерно А-50 зад гърба си ;-) Но ти пак се отплесна прекалено настрани... Аз му описах един примерен модел за въздушен бой с голяма вероятност за победа на Хорнетите, въпреки че така описаната ситуация би могла да се получи само ако изпратени на бойна задача от типа PGM strike или SEAD Хорнети се сблъскат с Су-та изпълняващи BARCAP мисия и това няма да е типичен въздушен бой , защото и двете страни ще извикат подкрепления/прикритиеCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Просто изтегляш американските компании от китайския пазар и Китай умира от глад без да се изстреля и един куршум и без да излети един самолет.
Неужели это было сказано серь¸зно?"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
виталий написаПросто изтегляш американските компании от китайския пазар и Китай умира от глад без да се изстреля и един куршум и без да излети един самолет.
Неужели это было сказано серь¸зно?НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
виталий написаОчень грустно за Китай.
Такая великая страна, интересная, длинная история, и такой безславный конец...
Американцы вряд ли ето сделают. Иначе их товары от електроники до кросовках "Найк" станут в три раза дороже и никто их покупать не будет.
Как американцы нужны китайцам, так и китайцы(и не только они и корейцы и индийцы и т.д. и т.п.) нужны американцам.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
Comment