polu4ih go onzi de kato podaruk kakvo mislite
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят нов нож
Collapse
X
-
uzi71 написа Виж мнениеМного изчистен и красив нож, обаче няма гард на ръкохватката. Разбира се, ако ще го ползваш за рязане на хляб и мазане на лютеница това не е проблем, но ако "оправяш" животно с него може да се нараниш. Дай някакави данни - дължина на острието, тегло, и т.н.
ПП: Пиши на кирилица.Защо да е лесно, като може да е трудно?
Comment
-
Всъщност това, че ножа е сгъваем изобщо не пречи да е практичен. На мен ножа ми харесва и единствения недостатък, който мога да намеря на снимка е липсата на гард.
Лично аз харесвам леки ножове с тънко острие 12-15см. от по-мека стомана /по-еластични са и по-лесно се заточват в полеви условия/ и най-важното с удобна ръкохватка по възможност от синтетика. Имам такива на "Солинген" и на "Ножаров" и съм много доволен.
Разбира се всеки има различни нужди и вкус.
Comment
-
assen написа Виж мнениеМи това е сгъваема ножка. Като гледах снимките на ножките на сайта на фирмата и като сравнявам тази тук, малко на менте ми намирисва.
Супер мултифункционален нож с две отвертки(права и кръстата), фенерче, отварачка за консерви и клещи. Както вече споменах, пичовете в магазина на представителите на Смит енд Уесън, вече са особено доволни да ме видятКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеВсъщност това, че ножа е сгъваем изобщо не пречи да е практичен. На мен ножа ми харесва и единствения недостатък, който мога да намеря на снимка е липсата на гард.
Лично аз харесвам леки ножове с тънко острие 12-15см. от по-мека стомана /по-еластични са и по-лесно се заточват в полеви условия/ и най-важното с удобна ръкохватка по възможност от синтетика. Имам такива на "Солинген" и на "Ножаров" и съм много доволен.
Разбира се всеки има различни нужди и вкус.
Comment
-
Ножката изглежда наистина изчистена.Оксидирано ли е острието?Колко струва ако не е тайна?
А острието не може да е над 10см.Във Франция това е посъдно или трябва някакво узаконяване,не съм сигурен какво точно.И в Германия е така,не знам за на други държави.Впрочем знае ли някой какво е законодателството по този въпрос у нас?
Comment
-
poligonal написа Виж мнениеНожката изглежда наистина изчистена.Оксидирано ли е острието?Колко струва ако не е тайна?
А острието не може да е над 10см.Във Франция това е посъдно или трябва някакво узаконяване,не съм сигурен какво точно.И в Германия е така,не знам за на други държави.Впрочем знае ли някой какво е законодателството по този въпрос у нас?
Да купиш може всякъкви размери, да носиш голям нож в града е проблемно. В България няма никакви законови ограничения относно дължината.
Comment
-
Гост
Простете ми че се намесвам така в темата, но някой спомена "мултифункционалност", термин който споделям най-вече в този му вид:
С това на хълбока се чувствам ок навсякъде!
Поздрави!
Comment
-
poligonal написа Виж мнениеЕдин приятел има с оригинална метална дръжка.Май беше алуминий.Каза ми ,че било рядкост
Comment
Comment