polu4ih go onzi de kato podaruk kakvo mislite
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят нов нож
Collapse
X
-
uzi71 написа Виж мнениеМного изчистен и красив нож, обаче няма гард на ръкохватката. Разбира се, ако ще го ползваш за рязане на хляб и мазане на лютеница това не е проблем, но ако "оправяш" животно с него може да се нараниш. Дай някакави данни - дължина на острието, тегло, и т.н.
ПП: Пиши на кирилица.Защо да е лесно, като може да е трудно?
Comment
-
Всъщност това, че ножа е сгъваем изобщо не пречи да е практичен. На мен ножа ми харесва и единствения недостатък, който мога да намеря на снимка е липсата на гард.
Лично аз харесвам леки ножове с тънко острие 12-15см. от по-мека стомана /по-еластични са и по-лесно се заточват в полеви условия/ и най-важното с удобна ръкохватка по възможност от синтетика. Имам такива на "Солинген" и на "Ножаров" и съм много доволен.
Разбира се всеки има различни нужди и вкус.
Comment
-
assen написа Виж мнениеМи това е сгъваема ножка. Като гледах снимките на ножките на сайта на фирмата и като сравнявам тази тук, малко на менте ми намирисва.
Trusted for generations. Buck knives are known for sharp edges and rugged durability. Each Buck knife is backed by our famous Forever Warranty. Shop now.
Супер мултифункционален нож с две отвертки(права и кръстата), фенерче, отварачка за консерви и клещи. Както вече споменах, пичовете в магазина на представителите на Смит енд Уесън, вече са особено доволни да ме видятКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеВсъщност това, че ножа е сгъваем изобщо не пречи да е практичен. На мен ножа ми харесва и единствения недостатък, който мога да намеря на снимка е липсата на гард.
Лично аз харесвам леки ножове с тънко острие 12-15см. от по-мека стомана /по-еластични са и по-лесно се заточват в полеви условия/ и най-важното с удобна ръкохватка по възможност от синтетика. Имам такива на "Солинген" и на "Ножаров" и съм много доволен.
Разбира се всеки има различни нужди и вкус.
Comment
-
Ножката изглежда наистина изчистена.Оксидирано ли е острието?Колко струва ако не е тайна?
А острието не може да е над 10см.Във Франция това е посъдно или трябва някакво узаконяване,не съм сигурен какво точно.И в Германия е така,не знам за на други държави.Впрочем знае ли някой какво е законодателството по този въпрос у нас?
Comment
-
poligonal написа Виж мнениеНожката изглежда наистина изчистена.Оксидирано ли е острието?Колко струва ако не е тайна?
А острието не може да е над 10см.Във Франция това е посъдно или трябва някакво узаконяване,не съм сигурен какво точно.И в Германия е така,не знам за на други държави.Впрочем знае ли някой какво е законодателството по този въпрос у нас?
Да купиш може всякъкви размери, да носиш голям нож в града е проблемно. В България няма никакви законови ограничения относно дължината.
Comment
-
Гост
Простете ми че се намесвам така в темата, но някой спомена "мултифункционалност", термин който споделям най-вече в този му вид:
С това на хълбока се чувствам ок навсякъде!
Поздрави!
Comment
-
poligonal написа Виж мнениеЕдин приятел има с оригинална метална дръжка.Май беше алуминий.Каза ми ,че било рядкост
Comment
Comment