If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понеже в една съседна тема от нямане какво да кажат в своя полза защитниците на Т-62 почна да ръсят мъдрости че западните танкове не го можели това, изровихм еи показваме снимка:
Имам даже филмче (пропагандно) на Леопард 2 как върви под водата.
Мнеее то сигурно е мръсна капиталистическа пропаганда, скалъпена в Холидув, те западните танкове такива неща не могат.
А иначе специално се обадих да разуча колковреме отнема подготовката на Т-62 за подводно водене, и другарчето ми каза че два часа са клепали танка с гел че да не пропуска, който гел ме съмнява да си го носят в ЗИП-а, ама не се сетих да попитам, идеята е че за това време може и тази куличка н аснимката да се събере.
A oсвен това в съответния инженерен батальон има и една машина наречена танков мостопоставяч(обикновено е на шасито на стар танк - Т-55, Лео1 или др.), която обикновено носи мост с определени размери(а и няколко моста май можеха да се съединяват, та да стане по-голям), понеже докато дойде съответната техническа служба с гела и омажете стотината танка в бригадата току виж се окаже, че битката свършила, а инженерите построили три моста от готови елементи.
Не е коректно да се сравнява леопард 2 и Т-62. Леопард 2 по-скоро е сходен с ранните Т-72. Т-62 не му е никак в категорията.
Гоги, съмнява ме куличката да е в ЗИПа на 2А5. По скоро пак са намесени инженерите
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
точно тва Лео е може би едно от най-добрите неща в света в момента, но по доста показатели е зад Т-80У или УМ например
Oх, аз не си спомням да съм твърдял че 2А5 е отвял Т-80У. Спомням си дето твърдях че Лео2(2А4 примерно) е доста по различен от Т-62(който по-скоро е сходен с 1А5).
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
За това ли ставаше дума по-горе? Някои има ли данни за бойно използване на прословутите шнорхели и тем подобни устроиства? Мостовете са бая по-практично нещо, че и в армиите има други машини освен танкове, като най-обикновенни камиони и джипове, които нямат шнорхели
Това също е вариант :clown:
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
е какво още една ли да пусна? те моите все са популярно ама... освен това едно немско нещо да съм се пригнусил да харесам и те да го плюят с недомлъвки, аз поне се базирам на фактология.
Comment