Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За съветските и немските танкове
Collapse
X
-
Imperial написаВ момента нямам налични данни, но доколкото ми е известно Хитлер решава в един момент всичката немска техника да се наименова на някакво животно.доколкото ми е известно примерно Focke Wulf кръщава самолетите си на птици (примерно ФВ 44 е Врабче, ФВ 190 е Wurger - Сврака, или по-вероятно сврачка - малкото птиче дето складира дребни гризачи по шипове на дървета) доста преди А.А. Шиклгрубер да се появи на сцената. японците също си имат класификация примерно на флотските самолети (планини бяха разузнавателните, отделно наблюдателните са еди-какъв-си облак и т.н.). в крайна сметка наименованията стигат и до руснаците с техния Зверобой
а снимките на пантерата може ли да видим някъде другаде?
Comment
-
RAMMSTEIN написа
добавено: статията на Голъм наистина ми допаднаи аз ходех на сайта на Чобиток по-често, но в един момент ъпдейтите по главните теми ги разредиха много и ми стана скучно
предполагам това ще промени нещата.
Last edited by 3F122; 22-06-2006, 12:36.
Comment
-
3F122 написатова сякаш е 85мм версия, но това според мен не е стандартен купол, а и оръдието не е руското, май. предполагам локална, югославска модификация след войната. колеги, нещо повече за това?
...
произведени са единчни броики (приблизително 7-8 , машината участа на парада 1951г.в Белград )
конкретно по детаилите , забелязваш ли промените във фронталната част на корпуса и отрязването а скулите , както и изцяло новата купола
Comment
-
Imperial написа
на шоуто през 2003 в Дъксфорд слушах Т34, Chieftain, Conqueror. особенно последния пука тъпанчета. трудно ми е да повярвам, че танк може да се движи толкова тихо като тигъра на видеотоочаквах да е много по-шумен и се чудя дали заглушителите вярно са ефективни или просто автоматичното ниво на запис на камерата си казва думата. а може би просто не са го натиснали достатъчно
във всеки случай V12 roxxorz :rock: тъй да се каже
Last edited by 3F122; 11-07-2006, 14:13.
Comment
-
Понеже от скоро се интересувам от немските и руските танкове през втората световна, бих ви помолил да ми препоръчате някоя литература на Български език относно немските и руските танкове, техните статистики,вариации, боевете в които са участвали и т.н. Имайте предвид, че съм още в началото и литературата да не е за напреднали.
П.С. Искам да попитам и защото сайтът "Броня" е изоставен. В смисал от една година и нагоре няма нови статии. Като чели автора е загубил ентусиазна си.Last edited by <GLaDiaToR>; 02-08-2006, 23:14.
Comment
Comment